През нощта ще бъде облачно и на отделни места в

...
През нощта ще бъде облачно и на отделни места в
Коментари Харесай

До 17 градуса в събота

През нощта ще бъде облачно и на обособени места в Западна и Южна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, в Източна България сдържан юг-югозападен вятър. Минималните температури в множеството региони ще бъдат сред 6° и 11°, в София към 6°. Утре времето ще бъде най-вече облачно. Вечерта от югозапад още веднъж ще завали дъжд, който през нощта против неделя ще обхване цялата страна. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад, който вечерта и през нощта против неделя ще се усили. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 12° и 17°, в София към 14°.

В планините ще бъде най-вече облачно. Ще има валежи от дъжд, над 2200-2300 метра - от сняг. По-значителни ще са преваляванията вечерта и през нощта против неделя. Ще духа мощен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието има раздрана облачност, забележителна над южното крайбрежие. През деня ще е без дъжд, само че вечерта от юг на север ще завали дъжд. Ще духа сдържан до мощен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 13° и 17°, температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението на морето ще бъде от 2 бала в региона на Бургас до 4 бала към Шабла и Калиакра.

Слънцето изгрява в 7 ч. и 46 мин. и залязва в 16 ч. и 52 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 5 мин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР