През нощта от запад облачността ще се разкъсва и намалява.

...
През нощта от запад облачността ще се разкъсва и намалява.
Коментари Харесай

Дъждовно и ветровито

През нощта от запад облачността ще се раздира и понижава. Значителна с превалявания от дъжд ще остане над източните и южните региони. Ще духа сдържан, в Дунавската низина краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад, в Източна България от север.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Преди обяд над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Има условия за градушки. Вятърът ще отслабне, ще е до сдържан от север-северозапад. Дневните температурите едва ще се намалят и в множеството места оптималните ще бъдат сред 18° и 23°.

Над планините преди обяд ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, а по най-високите елементи на Рила и Пирин ще превали сняг. Силният северозападен вятър ще отслабне и денем деня ще е до сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 5°.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР