През нощта над страната ще преобладава ясно време. След полунощ

...
През нощта над страната ще преобладава ясно време. След полунощ
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето в сряда

През нощта над страната ще доминира ясно време. След среднощ и в утринните часове тук-там в котловините и низините на Южна България ще се образува мъгла или ниска облачност. Ще бъде съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, тук-там в котловините и низините - и по-ниски; там ще има слани. В София към 4°. Утре ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан южен вятър. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 18° и 23°, в София към 21°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, в планинските масиви в Западна България и краткотрайно до мощен запад-югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 17°, на 2000 метра – към 10°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан южен вятър. Максимални температури на въздуха: 18°-20°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР