През нощта над по-голямата част ще бъде предимно ясно. По-значителна

...
През нощта над по-голямата част ще бъде предимно ясно. По-значителна
Коментари Харесай

Значителна облачност утре по Черноморието

През нощта над по-голямата част ще бъде най-вече ясно. По-значителна облачност ще има над Източна България, само че без основни превалявания. Вятърът в източните региони краткотрайно ще отслабне. Утре над страната ще доминира слънчево време. По-значителна ще е облачността над Източна България, а след обяд и над планинските региони. На места ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа до сдържан, в източните региони и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 27° и 32°, в София - към 27°.

Над Черноморието облачността ще е постоянно забележителна. На доста места ще превали временен дъжд, в обособени региони с гръмотевици. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максимални температури: 24°-27°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. В следобедните часове ще се развие купеста облачност и на доста места в масивите от Централна и Източна България ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа до сдържан, по билата и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 22°, на 2000 метра към 14°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР