През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно.

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно.
Коментари Харесай

Очаква ни слънчева неделя

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно. На места в низините, в източната половина от страната и по поречието на река Дунав, в утринните часовете ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Ще бъде безшумно с минимални температури най-вече сред 6 и 11 градуса.

Утре ще бъде слънчево. Преди обяд в източните региони и тук-там по поречието на Дунава към момента ще има ниска облачност или мъгла. В Източна България ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури, в множеството региони, ще бъдат сред 21 и 26 градуса.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан южен вятър, който до края на деня в масивите от Западна България ще се ориентира от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса.

Над Черноморието в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгла, а след обяд ще бъде слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 19 и 21 градуса. Температурата на морската вода ще е 20-21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Атмосферното налягане ще се задържи без смяна - малко по-високо от междинното за месеца.

На 20 октомври слънцето ще изгрее в 7.45 часа и ще залезе в 18.37 часа. Продължителност на деня ще е 10.52 часа.

Най-актуалната прогноза за времето можете да видите ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР