През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно,

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно,
Коментари Харесай

Времето във вторник

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно, само че над централните и източни региони от Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има превалявания и гръмотевици.

Утре над източната половина от страната, по-късно денем и в планинските региони на Западна България, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има превалявания съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно, вероятни са и градушки. В западната половина от страната от северозапад, в източната - от север-североизток, със слаб до сдържан вятър ще проникне относително студен въздух. Максималните температури ще бъдат в необятни граници – от 25° в североизточните региони до 35° в югозападните. В София към 28°.

Над планините ще се развива купесто-дъждовно облачност, след обяд и над Рило-Родопската област и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 14°.

Над Черноморието облачността ще се усили, по-късно денем и над южното крайбрежие и ще има превалявания, тук-там с гръмотевици. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26° и 28°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 23.07.2019 слънцето ще изгрее в 06:09 часа и ще залезе в 20:57 часа. Продължителност на деня 14:48 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР