През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно
Коментари Харесай

Температурите падат под 0 градуса

 През нощта над по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно и безшумно. Над Източна България ще има забележителна ниска облачност. В утринните часове тук-там в низините и към водните басейни ще се образува мъгла. Минималните температури ще бъдат сред минус 2° и 3°, по Черноморието до 10° и тук-там в котловините ще се образува слана.

Утре над Западна и Централна България ще доминира слънчево време, преди обяд тук-там с мъгла. Над Източна България ще се задържи най-вече облачно и мъгливо. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 15°. 

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 8°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието ще доминира облачно и мъгливо време. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 12°-13°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала съгласно Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР