През нощта на отделни места ще има краткотрайни валежи. До

...
През нощта на отделни места ще има краткотрайни валежи. До
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето в четвъртък

През нощта на обособени места ще има краткотрайни превалявания. До сутринта облачността ще намалее и на следващия ден ще е най-вече слънчево. В следобедните часове, основно над планинските и североизточните региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Там на обособени места ще превали и прегърми. Температурите ще се покачат, оптималните ще са сред 29° и 34°.

 

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и тук-там, основно в масивите от Западна България, ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 23°, на 2000 метра – към 14°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в северната част ще превали кратковременно. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 29° - 31°. Температурата на морската вода е от 23 на север от н. Калиакра, до 25-27 в останалите региони. Вълнението на морето ще е 2 бала.

На 20.06.2019 слънцето ще изгрее в 05:48 часа и ще залезе в 21:08 часа. Продължителност на деня 15:20 часа.

НИМХ
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР