През настоящата седмица всички погледи на тенис почитателите са обърнати

...
През настоящата седмица всички погледи на тенис почитателите са обърнати
Коментари Харесай

Двама наши таланти на корта във вторник в търсене на нови подвизи на АО

През актуалната седмица всички погледи на тенис феновете са обърнати към заключителните стадии на Откритото състезание на Австралия, само че не трябва да забравяме и че българското присъединяване в Мелбърн към момента не е завършило, защото в юношеската конкуренция към момента попадат имената на двама наши сънародници - Денислава Глушкова и Динко Динев.

Денислава Глушкова справедливо се снабди с късмет да се включи в тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън при девойките след отличните си изяви през миналия сезон, и откри присъединяване си по впечатляващ метод, отстранявайки поставената под номер 15 в схемата Лаура Хиетаранта в поредни сетове. Утре на нашето момиче му следва да изиграе дуела си от втори кръг против Амели Смейкалова, като срещата посред им е втора в програмата на корт 14 и се чака да започва не преди 03:30 часа българско време.

Вторият ни представител при юношите Динко Динев позволи проваляне в откриващия си мач на сингъл, само че дружно с колегата си Игнасио Бусе записа победа в първия кръг на шампионата при тандемите и през утрешния ден българо-перуанското дуо още веднъж ще излязат на корта. Техни противници ще бъдат Яден Уийкс и Танапат Нирундорн, като конфликтът им ще закрие програмата на корт 12, което значи, че предстоящото му начало е не преди 06:30 часа българско време.

Пълната стратегия на тези кортове:



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР