През месец юни Марс ще продължи да се движи ретроградно

...
През месец юни Марс ще продължи да се движи ретроградно
Коментари Харесай

Вижте какво ви е подготвил хороскопът за месец юни

През месец юни Марс ще продължи да се движи ретроградно в зодия Скорпион и ще излезе от тази фаза едвам в последния ден от месеца, написа sanovnik.bg. Първият летен месец ще стартира с Новолуние в Близнаци. Овен – Месецът стартира мъчно, само че проблемите ще се решат

В началото на месеца ще изпитвате съществени финансови усложнения, само че след първата по-трудна седмица нови планове ще ви дадат повече опция за положителни приходи. Ще се справяте добре на работа, в случай че разчитате на уменията си за другарство и знанията. С напредването на месеца проблемите ви ще се вземат решение, а през последните дни на юни може да ви създадат завладяваща договорка с положителни финансови изгоди.

Телец – Ще решите финансовите проблеми единствено с повече работа

Проблеми с парите ще ви тормозят през първите дни на юни. Налага се да бъдете по-пестеливи от нормално, а това не ви е приятни. Втората седмица на месеца обаче ще ви показа нови благоприятни условия, които могат да ви се отплатят обилно, в случай че вложите повече старания. Ще се появяват изключителни планове, които не трябва да отхвърляте, тъй като са късмет за повече пари. В края на месеца ще имате повече дни за отмора и ще се чувствате облекчени, откакто финансовите усложнения са останали зад тила ви.

Близнаци – Ще ви залеят с неотложни задачи

Ще се чувствате пристиснати от времето през първата половина на месеца. Задачите няма да са по никакъв начин малко и от вас ще се изисква да работите до безсилие, с цел да приключите с уговорките си. Бъдете поредни и деликатно преглеждайте всеки един подробност, с цел да не допуснете огромни неточности. Често ще се колебаете дали да следвате своята вътрешен глас или да се вслушате в мнението на близките. В персоналните отношение ще би трябвало да бъдете по-търпели и да избягвате сериозните борби.

Рак – Бъдете деликатни с разходите

Имате късмет да подобрите позициите си на работа и да спечелите повече пари, в случай че се мобилизирате и работите повече, в сравнение с почивате. Бъдете доста деликатни с разноските и не взимайте заеми, които мъчно ще върнете. В началото на лятото няма да сте изключително въодушевени, само че през последните дни на юни спомагателните доходи ще издигнат настроението ви. Благодарение на партньорствата и договорите ще съумеете да стъпите на краката си и да си осигурите постоянни приходи освен за този месец, а и до края на годината.

Лъв – Трудно ще се справяте с заплащането на сметките

През този месец ще търсите спомагателен източник на пари, тъй като ще се окаже, че разноските ви съществени надвишават приходите. Най-тежки ще са първите дни от месеца, когато сметките и извлеченията по кредитната ви карта ще ви се костват прекомерно огромни и невъзможни за погасяване. Помислете какво може да продадете и се лишете от някои удоволствия, с цел да платите задълженията си. В края на месеца ще се появят оферти за по-добра работа, който ще ви помогне със усложненията.

Дева – Ще откриете призванието си в кариерата

Още през първите дни на месеца могат да ви предложат по-добре платена работа, което идва от хора, забелязали вашите гении. През този месец ще откриете същинското си предопределение в кариерата. През втората половина от месеца ще се наложи да решавате разногласия, свързани с парцели. Вашите близки ще ви зареждат с позитивни страсти и ще ви потвърдят, че постоянно можете да разчитате на поддръжката им.

Везни - Справяте се добре в образованието и на работа

Ако през този месец би трябвало да получите спомагателен документ или имате проекти, свързани с обучение, стартирайте ги след Новолунието на 5 юни. Тогава те ще напреднат по-бързо и ще имат по-голям късмет за сполучлив край. През месеца ще чувствате, че не можете да фокусирате силата си в една посока. Информирайте се по-добре за идните си планове, преди да предприемете съответни дейности. Усилията ви на професионалното занятие ще бъдат възнаградени и сигурно ще бъдете похвалени за работата си.

Скорпион – Можете да подобрите финансовото си бъдеще

Бъдещето на финансите ви зависи от вложенията и спестяванията ви през този месец. Не се колебайте да поискате съвет, в случай че не се чувствате задоволително способени, с цел да управлявате успешно парите си. От работа ще получавате великодушни бонуси, защото началниците ще виждат напъните ви. Изненадващи приходи в края на месеца ще подобрят доста финансовото ви бъдеще.

Стрелец – Партньорствата ще са основни за вас този месец

През този месец ще сте изцяло фокусирани върху сантименталната си връзка. Иска ви се да внесете повече естетика в връзките си, само че ще съумеете да го постигнете едвам през втората половина на месеца. В началото на юни може да сключите нови бизнес партньорства, които ще се отразят позитивно на финансовото ви състояние. Повечето доходи ще ви създадат и по-щедри към близките.

Козирог – Предстои професионално израстване

През този месец предстоят доста позитивни моменти на работното място. Възможно е да ви покачат на актуалната работа или да получите предложение за по-добре платено място. Ще се радвате на чудесно другарство с сътрудниците и работата в екип ще ви носи наслаждение. Ако плановете ви са в начален стадий, може да очаквате подпомагане от страна на близките, които ще оказват помощ за реализацията им.

Водолей – Пълна естетика с околните

Самотните имат огромни шансове да си намерят половинка през този месец, изключително след Новолунието на 5 юни. Връзките, почнали през този месец, ще имат огромен капацитет, тъй като по-лесно ще се разбирате с противоположния пол. Без огромни старания ще създавате естетика при общуването с близките. В края на месеца ще би трябвало да подкрепяте прочувствено другар, който е изгубил увереността в себе си.

Риби – Вниманието ви ще е ангажирано от вкъщи и семейството

Големи промени предстоят през този месец, само че повече от тях ще са позитивни. Вниманието ви ще е ориентирано към дома и фамилията и каквито и да са проектите ви, значимо е да ги съгласувате с обичания човек. Възможно е да започнете поправки или да търсите ново жилище , като не трябва да взимате решения без половинката си. Свободните имат късмет да намерят нова обич през първата половина на месеца. В края на юни ще концентрирайте напъните си в кариерата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР