През месец февруари тази година се появиха няколко патентни снимки

...
През месец февруари тази година се появиха няколко патентни снимки
Коментари Харесай

Вижте новата Honda CR-V преди да трябва да я видите

През месец февруари тази година се появиха няколко патентни фотоси на новото потомство Honda CR-V, които на процедура разкриха всички новости към идващото потомство на известния кросоувър. Сега в интернет се завъртяха нови фотоси, които идват от китайското министерство на промишлеността и осведомителните технологии, които изцяло разкриват визията на шестата генерация Honda CR-V.
`Вижте

Не е изключено моделът за азиатския пазар да се разграничава от този, който ще забележим в Европа, само че въпреки всичко ни дава добра тенденция за това какво да чакаме от японския бранд. Впечатление прави съществуването на нова по-голяма решетка в предната част, която е част от дизайнерския език на марката напоследък, изключително в SUV сегмента. Формите на модела към този момент са по-остри от преди с повече ръбове, до момента в който в задната част откриваме светлини с сходно разположение като при предходното потомство, само че с нови графики.
`Вижте

Що се отнася до размерите, новата Honda се простира на 4.7 метра дължина и 1.87 метра широчина. Височината ѝ е 1.69 метра, а междуосието е тъкмо 2.7 метра. Теглото на показаният модел е 1.68 тона. Азиатския модел ще се задвижва от 1.5-литров бензинов мотор със 190 конски сили, който задвижва единствено предните или четирите гуми, само че в Европа евентуално ще забележим различен силов тракт с помощ от електромотор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР