През март стана въпрос за sci-fi сериала на Джордж Р.

...
През март стана въпрос за sci-fi сериала на Джордж Р.
Коментари Харесай

Първи трейлър на Nightflyers на Джордж Р. Р. Мартин

През март стана въпрос за sci-fi сериала на Джордж Р. Р. Мартин - Nightflyers , когато получихме първия взор към това какво да чакаме от него.

 Първи взор към Nightflyers на Джордж Р. Р. Мартин
Първи взор към Nightflyers на Джордж Р. Р. Мартин

Какво ни чака

Времето минаваше, а вести към Nightflyers липсваха. Това, несъмнено, се промени с излизането на първия филмов откъс. Знаем, че сцените с убийства ще бъдат водещи, само че към този момент имаме малко по-пълна картина.

 Fire and Blood - новата книга на Джордж Р. Р. Мартин
Новата книга на Джордж Р. Р. Мартин за огън, кръв и дракони

Коя и по кое време

Сериалът е основан на новелата на Джордж Р. Р. Мартин и ни среща с екипажа на галактическия транспортен съд The Nightflyer . Корабът е напуснал Земята, тъй като животът на нея е подложен пред угрозата да изчезне, а екипажът му счита, че знае по какъв начин да го избави.

Публикация, споделена от Nightflyers SYFY (@nightflyerssyfy) на Юли 19, 2018 в 2:46 PDT

Още при започване на задачата обаче The Nightflyer претърпява щета и няколко души от умират. Екипажът счита, че ключът към спасението на Земята се крие в извънземен транспортен съд. Когато наближават задачата си обаче те схващат, че някакви мистериозни сили и даже личните им мозъци работят против тях.

 Ще има сериал и за предисторията на Game of Thrones
Ще има сериал и за предисторията на Game of Thrones

Вече имаме куп въпроси към Fire and Blood

От филмовия откъс разбираме също, че не можем да имаме вяра на никого, а и никой не е в сигурност. Сюжетът ни се коства обещаваш, а и не сме очаквали нищо по-различно от Джордж Р. Р. Мартин. Все още не е ясно по кое време ще забележим продукцията на Netflix , само че се чака това да стане тази есен.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР