През март ни очакват много изненади в любовта и всяка

...
През март ни очакват много изненади в любовта и всяка
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец март 2021 година

През март ни чакат доста изненади в любовта и всяка зодия може да чака чудеса в любовен проект. За някои зодии март няма да е толкоз благополучен месец, само че всичко е добре, когато приключва добре. Ето какво да чакат зодиите в любовта:
Овен: Ще имате някои компликации във връзката си, тъй като не е елементарно да обичате някой, който просто не ви цени същински. Не се тревожете, в случай че този човек не е за вас, по-добре е да го разберете в този момент. В последна сметка любовта може да пристигна във всеки един миг и когато е същинска, да заличи всичко неприятно, през което сте минали. През март може и да ви чака нова случка.
 Щастие или горест в любовта? Ето какво да чакат ЗОДИИТЕ през март (Част 2) Щастие или горест в любовта? Ето какво да чакат ЗОДИИТЕ през март (Част 2)
В любовта постоянно има доста изненади, за които не сме готови – някои от тях са хубави, други не чак толкоз, само че всичко това е...
Телец: Не търсете под вола теле! Ако мислите, че вашият сътрудник ви изневерява или си има загадка връзка, добре е първо да се уверите в това, преди да обвините индивида до вас. Имате прекомерно мнително отношение към човек, който същински ви обича. През март е допустимо да се разделите, в случай че прекалите с обвиняванията и свадите по която и да е тематика.
Близнаци: Март е подготвил доста специфични прекарвания за вас и вашата половинка. Много е допустимо март месец 2021 година да е месецът, в който ще се сгодите. Ще имате доста забавно предложение за брак, което не сте очаквали, а мястото ще е повече от приказно. Имате всички предпоставки да бъдете щастливи с този човек и той да е любовта на живота ви. Бъдете сигурни, че ориста си знае работата!
Рак: През март ще имате не едно, а две изкушения, които ще се опитат да сграбчен сърцето ви. Не сте очаквали подобен интерес към вас, още по-малко от хората, от които ще го получите. Единият човек е изцяло чужд, а другият е остарял ваш другар, който от дълго време има усеща към вас. Дали ще подарите сърцето си на един от двамата? Това ще решите в последния миг в една доста бурна и буйна нощ, която ви чака.
Лъв: Март месец ще бъде извънредно плевел и буен за всички представители на вашия мощен знак – Лъв! Ще имате доста интензивни любовни прекарвания с страсти, за които единствено сте чели по книгите и сте гледали по филмите. Тази любовна магия няма да продължи дълго, тъй като ще се базира повече на пристрастеност. Но в тази ситуация не е значимо какъв брой време ще продължи, значимо е да се наслаждавате на това, което ви е писано да се случи. Страст като по филмите!
 Щастие или горест в любовта? Ето какво да чакат ЗОДИИТЕ през март (Част 1) Щастие или горест в любовта? Ето какво да чакат ЗОДИИТЕ през март (Част 1)
Март месец ни е подготвил доста любовни изненади и обрати. Не всяка зодия ще изпита насладата от любовта. Ето какво да чакаме през мес...
Дева: Няма да разберете по какъв начин ще се случи, само че през март ще се влюбите бясно в нов човек. Няма да имате визия по какъв начин може да сте видели някого няколко пъти и към този момент да не можете да живеете без компанията му. Ще преживеете доста мощни страсти и може би сте на път да се уверите, че индивидът, който сте срещнали, е сродната ви душа.   

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР