През март националният авиопревозвач България Еър сключи SPA (Special prorate

...
През март националният авиопревозвач България Еър сключи SPA (Special prorate
Коментари Харесай

България Еър сключи договор с испанската Air Europa за вътрешни полети в Испания и Португалия

През март националният авиопревозвач " България Еър " подписа SPA (Special prorate agreement) контракт с испанската самолетна компания Air Europa, оповестиха от самолетната компания.

Благодарение на новото съглашение, пасажерите могат да закупят единствено един билет за цялото пътешестване сред София и вътрешността на Испания или Португалия, като се възползват от по-атрактивни цени спрямо опцията за обособен билет за всеки от превозвачите.

Новото така наречен SPA съглашение дава опция на пасажерите елементарно и комфортно да доближат до Порто, Аликанте, Валенсия, Канарски острови, Ибиза, Ла Коруня, Гран Канария, Тенерифе, Виго и други, на преференциални цени с комфортен трансфер в Мадрид.

На прага на летния сезон, комбинираните по-конкурентни цени важат и за всички пасажери от Иберийския полуостров, искащи да посетят столицата на България или да продължат пътуването си до някоя от черноморските дестинации.

" Сключването на контракта за съдействие с испанската самолетна компания Air Europe е следващата стъпка, която националният транспортьор прави в устрема си да подсигурява на своите пасажери богата мрежа от дестинации на конкурентни цени и при преференциални услови ", разясняват от " България Еър ".

" България Еър " с полети до екзотични дестинации

Заедно с сътрудниците на самолетната компания " Condor " и " Air Mauritius "
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР