През лятото започват снимките на първата холивудска продукция, посветена на

...
През лятото започват снимките на първата холивудска продукция, посветена на
Коментари Харесай

Ще снимат игрален филм за секс скандала с Харви Уайнстийн

През лятото стартират фотосите на първата холивудска продукция, отдадена на абсурда с някогашния продуцент Харви Уайнстийн, съобщи Асошиейтед прес, като цитира известие на " Юнивърсал пикчърс ".

Филмът " Тя сподели " е по едноименната книга от 2019 година за следствието на в. " Ню Йорк таймс " за обвиняванията в полови похищения от страна на Уайнстийн.

Кери Мълиган и Зои Казан са във крайна фаза на договарянията да изпълнят функциите на журналистките Меган Тоухи и Джоди Кантър, авторки на книгата и лауреатки на премия " Пулицър " за публикациите си от октомври 2017 година В тях те разкриха аферата с холивудския продуцент Харви Уайнстийн, упрекнат от близо 100 дами от шоу бизнеса в полови похищения, осъществявани в продължение на години.
Уайнстийн, който отхвърля да е влизал в полови връзки без единодушието на другата страна, бе наказан в Ню Йорк през март предходната година на 23 години затвор за обезчестяване и полови похищения против две дами. Той апелира присъдата и упорства за нов развой, като в същото време в Лос Анджелис е заведено друго дело по сходни обвинявания против него.

Скандалът с един от най-влиятелните в миналото продуценти в Холивуд бе показан в няколко документални филми и въодушеви игрални филми и тв излъчвания, само че продукцията " Тя сподели " ще е първият игрален филм, учреден на обвиняванията против продуцента.

Режисьор ще е германката Мария Шрейдер.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР