През изминалото денонощие са установени общо 11 водачи, качили се

...
През изминалото денонощие са установени общо 11 водачи, качили се
Коментари Харесай

За ден полицията хвана 22-ма неадекватни шофьори, наложи близо 3000 глоби

През миналото денонощие са открити общо 11 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол, заяви Министерство на вътрешните работи. Четирима от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, седем - с над 1,2 на 1000, няма отказали да бъдат тествани.
Прочетете още
Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 11 водачи, а трима са отказали да бъдат тествани.

Общо 9521 моторни транспортни средства (МПС) са тествани в границите на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата. Извършен е надзор на 12 235 водачи и пасажери. Съставени са 2613 фиша и 642 акта за открити административни нарушавания.

Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи.

Един човек е умрял, а 21 са потърпевши при 19 тежки произшествия през миналото денонощие. В София са станали две тежки и 31 леки катастрофи, при които има двама потърпевши.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР