През изминалия уикенд в спортен клуб Академията“ се проведе републиканското

...
През изминалия уикенд в спортен клуб Академията“ се проведе републиканското
Коментари Харесай

Братислав Кръстев е новият републикански шампион по снукър

През миналия уикенд в състезателен клуб „ Академията “ се организира републиканското състезание по снукър за мъже. Победител в шампионата стана Братислав Кръстев, който победи с 5:2 фрейма Георги Величков във финала. 

Двубоят беше повтаряне от финала преди година, само че тогава Георги завоюва купата след победа със същия резултат над Брандо.

Този път утехата за Георги Величков остава, че осъществя единствения сенчъри брейк от тъкмо 100 точки по време на Републиканското състезание. Величков направи и друго достижение, достигайки до всеки край на всеки шампионат от началото на сезона.

В полуфиналите Брандо се оправи с номер три в ранглистата Виктор Илиев след победа с 4:2 фрейма. Преди това Кръстев отстрани Боян Тошев в 1/4 финалите. Георги трябваше да отстрани Димо Ангелов и Даниел Младенов, с цел да доближи до финала.



В крайното класиране в ранглистата за целия сезон номер 1 остава Георги Величков, следван от Братислав Кръстев и Виктор Илиев. Топ 5 допълват младите гении Жан Лаушман и Велиан Димитров.  

Републиканското състезание за младежи бе извоювано от Виктор Илиев, който победи Жан Лаушман на финала.

Последният шампионат за сезона Мастърс „ А “, където вземат участие единствено топ 16 от ранглистата, ще се играе в средата на месец май.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР