През изминалия уикенд, след официалните празненства по случай рождения ден

...
През изминалия уикенд, след официалните празненства по случай рождения ден
Коментари Харесай

Синът на Кейт Мидълтън срина репутацията ѝ на перфектната майка на Острова

През миналия уикенд, след формалните празненства по случай рождения ден на кралицата в Бъкингамския замък, Кейт Мидълтън още веднъж влезе в обичаната си роля - на майка.
Този път херцогинята на Кеймбридж посети дружно с Шарлот и Джордж благотворителен поло мач, в който взе участие и самият принц Уилям.
Без особени изненади, на хлапетата бързо им омръзна да поддържат баща си. Добре че двамата бяха в компанията на свои връстници, с които да се отдадат на игри.

Край на мистерията! Ето какво се крие зад най-известната СНИМКА от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл! Все отново, макар купите си, Шарлот и Джордж са просто деца. А, както доста от децата, принцът обича да си играе с играчки, които наподобяват оръжия.

И по този начин в интернет се появиха папарашки фотоси, на които се вижда по какъв начин дребният правоприемник на английския кралски двор е насочил пистолет-играчка към собствен другар, а той му отвръща със същото. Невинно детско развлечение, ще си кажем. Но очевидно когато основно настоящо лице в него е един дребен принц, нещата са малко по-различни.

Помните ли Кари, Саманта, Миранда и Шарлот от " Сексът и града "? Вижте какво се случва с актрисите 20 години по-късно

В последните два дни се развихри яростна полемика дали е вярно децата да си играят с сходни играчки и не води ли това до възникване на предпочитание за принуждение у тях. А по какъв начин може майката за образец Кейт Мидълтън да разреши на сина си сходни игри?!
Оказа се, че най-големи съперници на игрите с бутафорни револвери са американците. Именно в Щатите казусът с притежанието и злоупотребата с хладно оръжие е най-сериозен. А редица психолози откриват повода за безразборните стрелби в учебните заведения, дело на младежи, точно в игри, като тези на принц Джордж.
Умилителна панорама

И по този начин, синът на Уилям и Кейт се оказа по средата на пресечен огън. И те, в ролята си на родители, също не бяха пощадени. А кой крив и кой прав, дано всеки самичък да реши.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР