През изминалия месец Hyundai показа дизайна на четиривратия Ioniq 6,

...
През изминалия месец Hyundai показа дизайна на четиривратия Ioniq 6,
Коментари Харесай

Hyundai разкри колко километра може да измине Ioniq 6

През миналия месец Hyundai сподели дизайна на четиривратия Ioniq 6, а в този момент корейската компания разкри и техническите характерности на втория модел в своята гама. В началото колата ще се предлага в разнообразни версии, единствено със задно предаване или със задвижване на четирите колела, както и в настройка с по-малка и по-голяма батерия.
`Hyundai

Базовият модел ще разполага с 53кВч батерия и електромотор върху задните гуми. От Hyundai не посочват неговата мощ, само че съгласно клюки той генерира към 218 конски сили. Очакванията са тази версия да реализира разход от към 14кВч на 100 километра, което значи, че оптималният пробег с едно зареждане ще бъде под 400 километра.
`Hyundai

Купувачите ще могат да изберат и вид с по-голям пробег и повече мощ, като той ще разчита на 77.4кВч батерия. При този вид Ioniq 6 разчита на два електромотора със систематична мощ от 325 конски сили и оптимален въртящ миг от 605 нютон метра. Това разрешава ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на 5.1 секунди и пробег от 610 километра. Това е с към 100 километра повече от този при Ioniq 5, което е реализирано с по-добра аеродинамика и понижен коефициент на противодействие от 0.21.
`Hyundai

Подобно на Ioniq 5, новият модел е издигнат на E-GMP архитектура и поддържа 400V и 800V зареждане с до 350kW. Това разрешава зареждане на батерията от 10 до 80% в границите на 18 минути. Колата също по този начин може да отдава сила с подобаващи адаптери и да зарежда разнообразни електроуреди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР