През изминалите години българските правителства не направиха необходимото, за да

...
През изминалите години българските правителства не направиха необходимото, за да
Коментари Харесай

Ако Македония сега влезе в ЕС, това е смърт за България

През миналите години българските държавни управления не направиха нужното, с цел да обезпечат съдружници за българската идея на запад от Калотина. В резултат на това България още веднъж е подложена на напън от страна на „ сътрудниците “ ни от Европейския съюз да загърби националния си интерес и да допусне нереформираната Република Македония в Съюза.

Въпреки че България членува в Европейския съюз повече от 14 години и през днешния ден се постанова поддръжката му, с цел да защитим българския народен интерес, ние не я получаваме. Оказва се, че нямаме нито един съдружник в Европа и в следствие от това другите страни членки на Европейския съюз по-прикрито или очевидно застанаха зад настояванията на Република Македония.

Служебният кабинет получи неприятно политическо завещание. Към момента той ръководи страна, за чиито ползи никой не се е грижил над 14 години. Напротив, хората, заемащи министерските кресла, най-вече са мислили за личното си облагодетелстване и са заемали угодна за Европейския съюз позиция. Резултатите са налице за всяка една държавна сфера.

Позицията на служебния кабинет по въпроса за участието на България в Европейския съюз е доста значима, тъй като той освен не трябва да отстъпва на натиска от страна на нашите „ сътрудници “, само че би трябвало и да им изясни за какво с къси и елементарни исторически образци.

Да попитаме германците по какъв начин биха се почувствали, в случай че Австрия съобщи, че Гьоте е най-великият австрийски стихотворец, а Бисмарк е най-великият австрийски политик?

А какво би било за англичаните, в случай че американците им кажат, че те не приказват на британски, а на американски език, че британска история няма, тъй като тя е американска?

По метода, по който се усещат те, бихме се почувствали и ние българите, когато в Македония ни изясняват, че езикът, на който приказват не е български, че българските национални герои в действителност не са българи и че една голяма част от българската история и просвета в действителност не са български.

Това е задача, която не е единствено по силите на този кабинет, само че той е този, който би трябвало да стартира да отстоява истината, казвайки я на всеослушание, тъй като, в случай че България продължава да приема пасивно натиска от другите страни, ще стигнем до позиция, в която ще се предадем.

Започването на договаряния с Македония и влизането на тази страна в този ѝ тип в Европейския съюз е гибел за България, тъй като доктрината на македонизма ще получи нотариална легализация за качество. Това ще значи, че всички македонски фалшификации, които са от времето на коминтерна, ще бъдат оповестени за истина. Ще би трябвало да се примирим с това, че една част от българския език ще бъде оповестена за различен език. Ако това се случи, можем да чакаме започването на дейна македониска акция против България, само че към този момент на общо европейско равнище.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР