През изминалата седмица Volkswagen изненадващо обяви новината, че Хърбърт Дийс

...
През изминалата седмица Volkswagen изненадващо обяви новината, че Хърбърт Дийс
Коментари Харесай

Шефът на VW Group е уволнен заради софтуерен проблем

През миналата седмица Volkswagen изненадващо разгласи новината, че Хърбърт Дийс към този момент не е шеф на Volkswagen Group. Всъщност новината може и да не е изключително изненадваща за хората, които наблюдават немската компания, откакто през декември предходната година Дийс изгуби част от правата си. Изглежда представянето му е траяло да не се харесва на останалите от управлението, което докара и до неговата промяна.



Според осведомени с вътрешните данни на Volkswagen Group, решението за премахването на Дийс е взето на 20 юли, а той е получил информация за това на 21 юли. В рамките на 24 часа към този момент някогашният началник е имал време да реши дали е склонен с решението. Той е сторил това след консултация с юристи и решението бе обществено оповестено на 22 юли.

Говори се, че чашата е преляла след проблемите със софтуера за които ви споменахме по-рано, които ще забавят основни модели от Volkswagen, Audi, Porsche и Bentley. Тези модели няма да могат да се появят на пазара в планувания период, което ще докара до огромни загуби за всички по веригата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР