През изминалата седмица стана ясно, че пишман актьорът Кристиан Кирилов

...
През изминалата седмица стана ясно, че пишман актьорът Кристиан Кирилов
Коментари Харесай

Кристиан Кирилов грачил без пари в „Маскираният певец”

През миналата седмица стана ясно, че пишман артистът Кристиан Кирилов се е крил под костюма на Златния в шоуто „ Маскираният артист ”, научи HotArena. Мачото от Шумен съобщи, че е извънредно признателен на проуцента Маги Халваджиян за опцията, която му е дал. Здравенякът, станал прочут с облика на Митко от риалити сериала „ София денонощно ”, от дълго време копнее да се изявява по малкия екран и се опитва във всички вероятни поприща – актьорство, пеене, реклама.

Кристиан набра известност около „ София денонощно ”, само че със прекъсването на поредицата хората го позабравиха. Някои фенове на „ Маскираният артист ” даже се зачудиха кой е този човек. „ За първи път го виждам! ”, разясняват фенове на предаването, които очевидно не са следили риалити сериала на Нова тв за група провинциалисти в столицата.
Хора от екипа на „ Маскираният артист ” издават, че Кирилов взел е алегоричен хонорара за присъединяване си. Той толкоз желал още веднъж да блесне в светлините на прожекторите, че бил подготвен да влезе в костюма на Златния и без пари. Надявал се, че шоуто ще му послужи като трамплин и други продукции също ще проявят интерес към него.
Екранният Митко споделя, че е приключил актьорско майсторство в Лондон, само че съгласно осведомени става въпрос за 15-дневен курс, а не за проучване на актьорското изкуство в влиятелен университет. Всеки, който има предпочитание и пари, може да изкара сходно образование в британската столица. За да се запише, здравенякът се изръсил с 1500 английски лири и в този момент гордо го вписва в биографията си.

Фитнес фанатикът от Шумен споделя, че да направи огромния си пробив като артист към момента е най-смелата му фантазия, а пеенето остава на назад във времето. Той има няколко взаимни плана със брачната половинка си – чалга певицата Джулия, само че дуетните им части не съумяха да се трансфорат в шлагери и по-скоро будят подбив.

Кристиан не крие, че в последно време фамилията му не е в цветущо материално състояние. Заради пандемията от Ковид-19 нощните заведения затвориха порти и работата на Джулия е намаляла фрапантно. Изпълнителката не е измежду най-големите звезди на чалгата, само че името й въпреки всичко е разпознаваемо и участия не й липсваха. Коронавирусът обаче я вкара в неприятни финансови усложнения.

Преди подлата болест да се популяризира лавинообразно по нашите ширини, Джулия постоянно ходеше по участия с мъжа си. Говори се, че той я придружавал не от ревнивост или от други съображния, а с цел да прибира хонорарите й. Кирилов кътал и всички бакшиши на брачната половинка си под предлог, че е по-умел във финансовото обмисляне на фамилията. Изживявал се и като нейн управител. Самата певица не се противяла и изцяло се доверявала на брачна половинка си.
Твърди се, че екранният Митко от „ София денонощно ” е мощно недолюбван от Краси Ванков. Продуцентът на хитовата поредност не ще и да чуе за Кристиан, тъй като преди време той провежда протеста на актьорите за по-високо възнаграждение. „ Снимахме по 18 часа дневно, цяла България ни знае, а ни даваха жълти стотинки. За 5 години хонорарите ни не мръднаха нагоре! ”, гневял се тарторът Кирилов.

От кухнята на сериала издават, че всички звезди подписали стоманени контракти и сумите, които получавали, били конкретизирани авансово, без право на смяна. В началото всички  се съгласили на изискванията, тъй като ламтели за внимание и популярност, само че когато станали разпознаваеми и самочувствието им скочило до небето, почнали да демонстрират искания. Краси Ванков обаче порязал мераците им за по-високо възнаграждение.

Ако не друго, то най-малко персоналният живот на Кристиан потръгна след края на сериала. Миналата година той подписа брак с Джулия и още тогава се заприказва, че чакат бебе, само че слуховете не откриха своето удостоверение. Съпрузите доста желаят дете, само че певицата към момента не е бременна. Според осведомени обаче това е въпрос на време и е изцяло допустимо напълно скоро изпълнителката да издуе корема, написа Уикенд.

Въпреки визията си на мачо, Кирилов споделя, че е традиционалист в любовта. Миналата есен с половинката му заложиха на красива и сантиментална женитба с доста посетители. Чалга изпълнителката с наслада одобри предлагането за брак на екранния Митко и до ден сегашен е уверена, че той е сродната й душа. Джулия, чието същинско име е Жулиета, и Кристиан са дружно от две години. Връзката им се разви бързо - едвам няколко седмици след запознанството им заживяха дружно, последва и  сватбата.

Преди да се обвърже с изпълнителката, Кирилов имаше интимни връзки с незнайна в общественото пространство инструкторка по пилатес. Няколко месеца излизаше и с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова - Веселина. Фитнес фанатикът се надяваше с нея нещата да потръгнат, само че удари на камък. Милионерската наследница го заряза, тъй като й се стори изцяло безперспективен.

Откакто стопираха излъчването на „ София денонощно ” и актьорската „ кариера ” на Кристиан е в застой, той работи като фитнес инструктор и инфлуенсър в инстаграм. Пробва се и като артист в дует с Джулия, само че музикалните почитатели са безапелационни, че няма небходимите гласови данни. След „ Маскираният артист ” Кирилов се надява още веднъж да се върне на екран в друга продукция, само че към този момент сходни оферти към него липсват. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР