През изминалата година Peugeot представи новото поколение на един от

...
През изминалата година Peugeot представи новото поколение на един от
Коментари Харесай

Повече за новото електрическо Peugeot

През миналата година Peugeot показа новото потомство на един от най-популярните си модели 308, който дебютира като моден хечбек и дизайнерско комби. Двете модификации се оферират с разнообразно задвижване, в това число бензинови и дизелови мотори, хибридна версия, а също по този начин и електрически вид. По-рано през днешния ден от Peugeot разпространиха малко повече информация точно за вариацията на ток, която би трябвало да се появи на пазара към средата на идната година.
`Повече

Задвижването се обезпечава от 54кВч батерия, формирана от 80% никел, 10% манган и 10% кобалт. Батерията е построена върху 400-волтова архитектура, само че от Peugeot не прецизират точния пробег на колата. Единствено знаем, че той ще бъде над 400 километра при цялостно зареждане.

От френската компания са заложили и на аеродинамиката, разработвайки нова долна част и нови 18-цолови джанти, дружно с гуми с по-ниско противодействие. Това способства за разход от какъв брой 12.7кВч на 100 километра. Зареждането пък може да добавя батерията от 20 до 80% в границите на 25 минути.
`Повече

Задвижването е предно, а електромоторът, който задвижва и двете модификации разполага със 156 конски сили и 260 нютон метра въртящ миг. Все още няма данни за това какви са техническите характерности на модела, само че чакаме скоро от Peugeot да ги разгласят.

`Повече

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР