През изминалата година от Peugeot представиха новото поколение 308 и

...
През изминалата година от Peugeot представиха новото поколение 308 и
Коментари Харесай

Електрическото Peugeot 308 пристига догодина с пробег от 400 километра

През миналата година от Peugeot показаха новото потомство 308 и оповестиха, че дружно с бензиновите, дизеловите и хибридните версии, на по-късен стадий ще бъде показан и електрически модел. Сега френската компания разкри малко повече детайлности за моделът на ток, който ще дебютира през идната година.
`Електрическото

Електрическото 308 ще се предлага в комби и хечбек версия и няма да се разграничава доста от стандартните си събратя. Подобен ход видяхме при 208 и 2008 и електрическите им версии при които липсва най-видимата разлика е във подправената предна решетка.
`Електрическото

По отношение на задвижването, сътрудниците ни от Autocar споделят, че „ лъвчето “ ще разчита на електромотор в предната част със 156 конски сили и 270 нютон метра, а батерията ще е с приложим потенциал от 50кВч.
`Електрическото

Тя ще поддържа бързо зареждане от 100кВ и ще е задоволителна за пробег от към 400 километра. Подобна технология ще намерим и в електрическата Astra, която също би трябвало да се появи на пазара през идната година и да споделя същите характерности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР