През изминалата година Kia представи новото второ поколение Niro, а

...
През изминалата година Kia представи новото второ поколение Niro, а
Коментари Харесай

Kia представи предходното поколение Niro по нов начин

През миналата година Kia показа новото второ потомство Niro, а в този момент корейската компания още веднъж се върна на първото потомство и показа негова нова версия. Новата (стара) Kia Niro Plus е създадена за потребностите на таксиметровите водачи и е част от програмата на марката „ purpose-built vehicles “, която ще предлага обособени модели за потребностите на разнообразни бизнеси.
`Kia

За момента Niro Plus ще бъде продавана само в Корея, само че се чака в идващите месеци да бъде препоръчана и на други пазари. Колата е удължена с 10мм, а височината е увеличена с 80мм за повече място в интериора. Седалките и корите на вратите са по-тънки, а екран със специфична инфотеймънт система отстранява потребността от разнообразни устройства за водачите.
`Kia

Задвижването се обезпечава от типичен хибридни мотори, plug-in хибридна настройка и електрическа версия за версията, която няма да служи за такси, до момента в който таксиметровите коли ще бъдат единствено на ток. Това е първото от голям брой такива возила, които от Kia възнамеряват да показват през идващите години.
`Kia

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР