През истински кошмар минават Светлана и Християн Гущерови през последните

...
През истински кошмар минават Светлана и Християн Гущерови през последните
Коментари Харесай

Кошмар! Ковид тръшна болни и Светлана Гущерова, и мъжа й, и бебето им!

През същински призрачен сън минават Светлана и Християн Гущерови през последните няколко седмици. Въпреки че са се изолирали и не се срещат с доста хора, коронавирус вълната не подмина и тяхното семейство, написа plovdiv24.bg. От изкусителната русокоска разбираме, че Християн го е прекарал много тежко, а тя към момента няма усет и подушване. Оказа се, че Гущеров минава пред китайския вирус за повторно. 

Светлана, която от няколко дни е с негативен тест, към момента се бори със страничните резултати на Ковид-19.

„ Откакто съществува Ковид аз непрестанно съм в контакт с заболели хора. Дори по време на втората ми бременност пътувах с най-хубавата ми другарка до морето, след което вечерта ми се обади разплакана, с цел да ми каже, че е с позитивен тест. Не се заразих тогава, имала съм и други близки контакти с коронавирус заболели. Но преди четири-пет седмици пътувахме фамилно до Боровец и Хриси стартира да се оплаква, че не му е добре. А там бяхме малко хора, тъй като заобикаляме да се виждаме с огромни компании, съвсем на никое място и не вървим. Особено Християн е доста изолиран, откогато съществува вирусът.

Не сме пътували на никое място на отмора, с цел да можем да се пазим. Прибирайки се от Боровец, взехме един тест за Хриси за негово утешение. Оказа се, че е болен. Вкъщи започнахме да вършим проби на всички, аз и бебето също изкарахме позитивен резултат. Мислех си, че съм „ желязната лейди “ и мен в никакъв случай няма да ме хване, само че истината се оказа друга. Дъщеря ми не се болести и я изолирахме с майка ми. Докато ние тримата се лекувахме в нас, Хриси доста тежко го изкара. Най-много ме успокояваше фактът, че очевидно на бебето нищо му няма.

" Загубих усет и подушване, което е най-ужасното нещо. Всяка вечер се молех на сутринта да се събудя и да имам усет. Вече сме излекувани, само че при мен към момента не са се възвърнали тези усетът и обонянието. На Хриси пък му е отпаднало, не се усеща добре ", споделя още Светлана.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР