През истински кошмар минават Светлана и Християн Гущерови през последните

...
През истински кошмар минават Светлана и Християн Гущерови през последните
Коментари Харесай

Гущерови изкарали тежко вируса


През същински призрачен сън минават Светлана и Християн Гущерови през последните няколко седмици. Въпреки че са се изолирали и не се срещат с доста хора, коронавирус вълната не подмина и тяхното семейство. От изкусителната русокоска разбираме, че Християн го е прекарал много тежко, а тя към момента няма усет и подушване. Оказа се, че Гущеров минава през китайския вирус за повторно.

Светлана, която от няколко дни е с негативен тест, само че към момента се бори със страничните резултати на COVID-19, даде изявление за уеб страницата show.blitz.bg, в което разкри детайлности за заболяването, децата, за фамилията, за любовта и така нататък

- Светлана, по какъв начин си? В предварителния ни диалог ми показа, че преди няколко дни с Християн сте минали през ужаса на COVID-19...

- Откакто съществува Ковид аз непрестанно съм в контакт с заболели хора. Дори по време на втората ми бременност пътувах с най-хубавата ми другарка до морето, след което вечерта ми се обади разплакана, с цел да ми каже, че е с позитивен тест. Не се заразих тогава, имала съм и други близки контакти с коронавирус заболели. Но преди четири-пет седмици пътувахме фамилно до Боровец и Хриси стартира да се оплаква, че не му е добре. А там бяхме малко хора, тъй като заобикаляме да се виждаме с огромни компании, съвсем на никое място и не вървим. Особено Християн е доста изолиран откогато съществува вирусът. Не сме пътували на никое място на отмора, с цел да можем да се пазим. Прибирайки се от Боровец, взехме един тест за Хриси за негово утешение. Оказа се, че е болен. Вкъщи започнахме да вършим проби на всички, аз и бебето също изкарахме позитивен резултат. Мислех си, че съм " желязната лейди " и мен в никакъв случай няма да ме хване, само че истината се оказа друга. Дъщеря ми не се болести и я изолирахме с майка ми. Докато ние тримата се лекувахме в нас, Хриси доста тежко го изкара. Най-много ме успокояваше фактът, че очевидно на бебето нищо му няма.



Загубих усет и подушване, което е най-ужасното нещо. Всяка вечер се молех на сутринта да се събудя и да имам усет. Вече сме излекувани, само че при мен към момента не са се възвърнали тези усетът и обонянието. На Хриси пък му е отпаднало, не се усеща добре.

- Имаш ли съмнение от къде може да сте се заразили?

- Нямам никакви съмнения. Всяка седмица вършим проби у дома. Нямам концепция от къде сме се заразили, тъй като ние не вървим по заведения за хранене, на и така нататък Ограничаваме се, излизаме единствено по работа. От всичко може да се заразиш, очевидно към този момент ни е било писано. Между другото, Хриси го кара за повторно. Преди да пристигна коронавирус в България, аз се върнах от почивката си във Виена и любовчето се беше изолирал самичък в стая. До този миг се говореше за заболяването, само че нямаше регистрирани случаи у нас. На идващия ден оповестиха по новините, че съществува и в България. Тогава също доста тежко го изкара, само че се изолира самичък в една стая. Оставяхме му храна и вода пред вратата, никой не се виждаше с него. Тогава не си беше правил тест, само че се беше изолирал за две седмици. Дъщеря ни доста плачеше и не спираше да пита къде е тати. Хубавото е, че към този момент имаме антитела и можем да пътуваме. (смее се) Имала съм моменти на меланхолия, че не може да се пътува. Разбира се, всеки самичък си преценя дали да пътува или не, само че нас ни беше боязън. Виждаме, че и без да пътуваме отново можем да се заразим. Колкото повече човек се пази, толкоз повече се заразява. До подобен извод стигнах, съдейки по себе си и мои приятелки.

- Щом сте го изкарали в домашни условия, значи всичко е добре...

- Преди това бях болна в нас на системи, не беше коронавирус. Бях доста тежко болна. Не можех да вдишвам, задушавах се. Какво беше това, не знам... Бяха ми присъединили три системи, доста тежко. Много е неприятно! Хриси сега няма мощ даже да стане от леглото. Изморява се бързо, размазан е. Докато при мен към този момент е единствено неналичието на усет и подушване. Не знам за какво, само че тъкмо в този момент пък най-вече ми се яде. Дай Боже към този момент да не се разболяваме.

- Лесно ли е да си майка на две деца? В предходно изявление си припомням, че си споделяла желанието си да имаш най-малко три деца...

- О, аз желая да имам четири деца. Искам огромна с доста неща! Страхотно е възприятието да чуваш смях. Не че е елементарно, всяко нещо е мъчно. Моята майка ужасно доста ми оказва помощ, защото я взех да живее при нас. Баща ми се майтапи, че поради мен е останал без жена. (смее се) Тя е неразделно до мен и доста ми оказва помощ. Хората към този момент живеят в сложни времена, само че когато правиш нещо с обич, не усещаш компликациите. Искам още две деца да имам. Тези дни украсявахме елхата, щерка ми към този момент доста схваща и оказва помощ. Проявява предпочитание да храни даже бебето, забавно ѝ е. Не ме пуска да излизам от у дома. Вече мисля по различен метод и е ужасно възприятието да се прибереш в цялостна къща. Уникално е това чувство и по тази причина желая да имам повече деца.

- От всичко казано дотук разбирам, че с Християн сте в прелестни връзки. Как реагираш на непрекъснатите клюки за разлъка?

- Нас доста пъти ни разделяха, събираха, пребиваха, какво ли не беше. Радвам се, че с Християн се срещнахме в този живот. Той е зодия Рак, домошар, не обича да върви по заведения и да излиза, обича да си стои у дома, да работи, да готви и непрестанно да ремонтира нещо. Той е тъкмо това, което съм търсила в един мъж, с който да основа семейство. Лесно се раждат децата, само че най-важното е насреща да имаш човек, с който да ти е умерено и да знаеш, че сред вас няма напрежение и кавги. Децата би трябвало да живеят в дом, в който царува съгласие. Те не би трябвало да бъдат очевидци на кавги, с цел да се резервира душeвността им. Да живееш в един дом с Християн е отлично, сбъдната фантазия. Аз също съм станала огромен домошар, не обичам да излизам, а вместо това с Хриси да си гледаме сериалите, да вършим, нещо дружно. Ние сме едно цяло, разбираме се отлично. Живеем добре, нека по този начин да продължаваме напред. Интересите ни са идентични и това ни оказва помощ в нашето съгласие.

- Не мога да скрия, че съм сюрпризиран от партньорството ви с певицата Мария, която популяризира твоите пижами...

- Нямаме свада или скандал с нея. Ние с Християн си живеем нашия живот, тя - нейният. Каквото е било, било. Когато се забележим постоянно се поздравяваме, пишем си някакъв коментар под фотосите в Инстаграм понякога. Нямам нищо срещу нея, допускам и при нея е по този начин. Дори мога да я поканя в нас, да пристигна с Марая и да срещнем децата. Нямам проблем с това да отидем да вечеряме някъде - аз с Хриси, тя с нейната половинка. Щом се е стигнало до стадий, в който тя е поела нейния си път, Христи неговия си, настрана семейство сме и не виждам нищо неприятно да бъдем другари.

- Как върви бизнесът с пижами и комфортно ли се чувстваш в амплоато на бизнесдама?

- Винаги съм желала да направя нещо свое, да не съм подвластна и да мога да изкарвам нещо за себе си. Да знам, че съм потребна за себе си. Взели сме си офис, който е на 5 минути пешком от у дома - на първия етаж е моя офис, на любовчето на втория. Винаги на рождени дни съм казвала на приятелите ми, че желая да ми подаряват пижами. Нямам облекла за у дома, вървя единствено с пижами. Много желаех да направя фешън линия с пижами и дадох всичко от себе си, виждам непрекъснато да се подновявам. Сега доста ми се искаше да пусна коледна сбирка, само че около болестта ми от коронавирус се позабавих. Има огромен интерес за пижамите, поръчките от чужбина са доста. Искам да кажа на женската публика, че приготвям нови и още по-оригинални и забавни модели. Искам да направя магазин, в който да се продавам пижамите, също по този начин домашни пухени чорапи и така нататък

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР