През февруари тази година Евън Рейчъл Ууд разказа в подробности

...
През февруари тази година Евън Рейчъл Ууд разказа в подробности
Коментари Харесай

Нови развитие в разследването срещу Мерилин Менсън

През февруари тази година Евън Рейчъл Ууд описа в детайлности за половия, физически и душевен тормоз, на които е била подлагана от Мерилин Менсън. Тя заведе и дело против него, а разкритията й повлякоха крайник още десетки дами да опишат, че са били измъчвани от артиста.
 С Евън Рейчъл Ууд

С Евън Рейчъл Ууд

Разследването против него тече, а последното развиване е, че домът му е бил обискиран от полицията.

Новината е обявена на списание People от пресцентъра на полицията в Лос Анджелис. Обискът е осъществен на 29 ноември сутринта, като са конфискувани хард дискове и други устройства със записана информация, която ще бъде прегледана.

Според светския уебсайт TMZ 52-годишният Менсън не е бил в дома си по време на полицейската акция. Не е ясно и дали става дума за къщата му в Холивуд Хилс, който той продаде при започване на ноември или за различен парцел.
 Мерилин Менсън, обвиняванията на Евън Рейчъл Ууд, напускането на мениджъра му и нови свидетелства от китариста на Limp Bizkit
Нови обвинявания против Мерилин Менсън

И още самопризнания от други музиканти

Срещу Менсън, чието същинско име е Брайън Уорнър, сега има заведени три каузи. Освен на обвиняванията на Ууд, той ще би трябвало да дава отговор и на тези на някогашната си другарка Ашли Морган Смитлайн, както и на актрисата Есме Бианко (Game of Thrones).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР