През февруари потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да

...
През февруари потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да
Коментари Харесай

Lidl Plus предлага атрактивни намаления в група аптеки през февруари

През февруари потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да се възползват от понижения до 20% в групата аптеки SoPharmacy за избрани продукти. Офертите оферират многообразие от козметични артикули от определени марки и селекция хранителни добавки, витамини и минерали. За приемане на отстъпка е належащо клиентът да даде кода за отстъпка от своето приложение Lidl Plus на касата на аптеки SoPharmacy, Ceiba и Sanita или да вкара кода за отстъпка в поле „ Промо код “ при привършване на поръчка в уеб страницата www.sopharmacy.bg.  

Във веригата SoPharmacy, сътрудник в приложението Lidl Plus, клиентите могат да закупят артикули за джука хигиена „ Елмекс “ с отстъпка от 15%. Отделни продукти от питателните добавки Walmark, SO Bio козметиката и определени витамини и минерали SoPharmacy Wellbeing също са налични в приложението с понижение от 20%. От същата отстъпка могат да се възползват и феновете на френската марка SVR за селекция определени артикули.

В допълнение към тези специфични оферти, потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да открият в секция „ Партньори “ още разнородни понижения от други компании като Софийската опера и балет, SDI, OMV и още доста. Отстъпките за определени артикули и услуги се актуализират всеки месец.  

Мобилното приложение Lidl Plus предлага на клиентите на веригата атрактивни предложения, настоящи седмични купони с отстъпки от редица артикули, както и тематични предписания, подобаващи за всеки усет. Потребителите на приложението имат достъп и до цифрови касови бележки, налични след привършване на всяка покупка. Като част от преимуществата, запаметяването на касовия бон в Lidl Plus Ви осигурява  и опазване на цифрова гаранция за всички закупени уреди в комерсиалните обекти на веригата, като по този метод отстрани потребността от предпазване на хартиено копие. В приложението могат да бъдат прегледани и всички специфични оферти, цени и отстъпки от седмичните брошури в магазините на Lidl.  

Повече информация за тази и още настоящи предложения в приложението Lidl Plus можете да откриете и на уеб страницата на компанията: https://www.lidl.bg/lidl-plus/partners

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР