През февруари окръжните магистрати в Бургас решиха, че делото ще

...
През февруари окръжните магистрати в Бургас решиха, че делото ще
Коментари Харесай

Разпитват В Съда Фолкпевицата Деси Слава За Убит Пешеходец!

През февруари окръжните магистрати в Бургас взеха решение, че делото ще се гледа по общия ред. Освен Деси Слава, която е директен очевидец на случилото се, съдът ще разпита и вещото лице, направило автотехническата експертиза, както и хидрометеоролози. Те би трябвало да изготвят информация каква е била видимостта на автомагистралата в деня на злополуката и допустимо ли е, каквато е и тезата на отбраната на подсъдимия, лидерът да не е бил в положение да схване фигурата на пресичащия мъж, поради гъстата мъгла.

" Не знаех, че толкоз ще се притесня на тази масичка. Познавам Димитър от 7 години, той е извънреден експерт и поради това толкоз време работим дружно ", сподели Деси Слава, откакто застана пред съда, представена от " Флагман ".

Тя описа, че след присъединяване във Варна тръгнали към София, тя се возила на задната седалка, както постоянно, играла си на телефона и в един миг чула по какъв начин стартират да се набиват спирачки.

" Всичко стана за стотни от секундата. Чух стоновете на Димитър, който би ужаасен, подвигнах глава и видях човек, който търчеше пред колата. Затворих си очите и се хванах за седалката и чух мощен удар. След това спряхме колата, бяхме доста изплашени, тъй като не съм преживявала сходен смут. Не бях на себе си ", добави певицата.

Самата тя е присъединила светлината на телефона си и почнала да подава светлинен сигнал на някой от другите водачи да спре. Обадили се на телефон 112, с цел да уведомят за случая.

Деси Слава уточни, че водачът й е карал в най-лявата лента. Тя не си спомня Димитър да е местил автомобила след случая. В досъдебното произвеждане тя е показала, че Илиев е дал обратно, което съгласно прокуратурата било извънредно значимо, с цел да се обясни фактическата конюнктура.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР