През днешния ден официално бе сложен край на българското участие

...
През днешния ден официално бе сложен край на българското участие
Коментари Харесай

Край на българското участие в Париж: Радулов, Дженев и Иванова загубиха в осминафиналите

През днешния ден публично бе комплициран завършек на българското присъединяване на Ролан Гарос, откакто последните ни трима представители в конкуренциите за юноши и девойки останаха на крачка от класиране за четвъртфиналната фаза.

Илиян Радулов, който бе пети подложен в схемата, позволи поврат против 10-ия в схемата Жоао Фонсека и бе отстранен след крайното 6:3 2:6 3:6 в дуел, траял тъкмо 100 минути. Родният ни представител бе по-стабилният от двамата в откриващия сет и справедливо поведе в обособените елементи, само че след това непостоянството в играта му разреши на бразилеца да поеме контрола и да се поздрави с крайния триумф. 

Ива Иванова също имаше извънредно мъчно затруднение пред себе си, защото трябваше да се изправи против втората сложена в шампионата Клерви Нгунуе. Нашето момиче не съумя да се опълчи на своята връстничка и отстъпи с 1:6 2:6 след единствено 57 минути игра.

Последен на корта през днешния ден бе Адриано Дженев, а негов противник бе Даруин Бланч, който нееднократно е бил спаринг сътрудник на Карлос Алкарас. Макар сънародникът ни да сподели темперамент и да съумя да докара дуела до съдбоносен трети сет, то в последна сметка мощта на американеца оказа своето въздействие и остави българина на крачка от четвъртфиналите - 3:6 7:6(4) 6:3. 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР