През деня в по-голямата част от Южна България ще превалява

...
През деня в по-голямата част от Южна България ще превалява
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 21 януари

През деня в по-голямата част от Южна България ще превалява сняг, тук-там в низините подправен с дъжд. След обяд от северозапад облачността ще стартира да се раздира и понижава. С сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина и краткотрайно мощен северозападен вятър ще нахлува леден въздух. Сутрешните температури ще са сред минус 3° и 2°, в София към минус 1°, оптималните към 14 ч. ще са сред 0° и 5°, в София - към 0°; до края на денонощието сензитивно ще се намалят и в съвсем цялата страна и ще станат негативни.

Утре над Черноморието облачността ще е забележителна и тук-там ще превали дъжд, след обяд подправен със сняг. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Температурите ще се намаляват и към 14 ч. ще са 3-5°. Температурата на морската вода е към 7°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Утре на планините ще превалява сняг. Привечер преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Температурите бързо ще се намаляват и към 14 часа на височина 1200 метра ще е към минус 4°, на 2000 метра - към минус 9°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР