През деня облачността ще се разкъса до предимно слънчево време.

...
През деня облачността ще се разкъса до предимно слънчево време.
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 15 декември

През деня облачността ще се раздра до най-вече слънчево време. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 9° и 14°, в София към 10°. Атмосферното налягане ще се покачва и ще се приближи до междинното за месеца. Това заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Виктория Клещанова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
По Черноморието преди обяд към момента ще превалява. Около и след обяд облачността ще се раздра. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максимални температури на въздуха сред 12° и 14°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан югозападен, а по билата – до мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 7°, на 2000 метра – към 2°.
В началото на идната седмица от югозапад ще се придвижват топли въздушни маси. По поречието на Дунав, в котловините и тук-там в Горнотракийската равнина заран ще бъде с мъгли, ниска облачност и понижена видимост, които от ден в ден ще се задържат все по-дълго и ще обгръщат повече райони; дневните температури там ще остават по-ниски, до 6°-10°. В останалата част от страната ще бъде най-вече слънчево и ще се затопли сензитивно, изключително в планините, в Предбалкана, по-късно и в североизточните райони; там температурите ще бъдат доста по-високи от нормалните, като оптималните ще доближават тук-там 15°-18°.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР