През декември Аржентина спечели световната титла за първи път след

...
През декември Аржентина спечели световната титла за първи път след
Коментари Харесай

​​​​​​ Над 130 000 заявки за акредитации за мач на Аржентина!

През декември Аржентина завоюва международната купа за първи път след 36 години очакване, третата в историята на " гаучосите ", тъй че този месец те ще играят като сегашни първенци за първи път и има такава лудница в страната, която не е серпантина от 18 декември.

Вярвате или не, футболната федерация на Аржентина сега е получила невероятните 131 537 претенции за акредитация за мача против Панама на реновирания " Монументал " в Буенос Айрес, най-големият стадион в Южна Америка.

Освен всички аржентински медии, максимален интерес към акредитиране за мача имат медии от Бразилия, Уругвай и Франция, като несъмнено незаменими са най-големите европейски и американски медии.

Такъв интерес не е виждан в никакъв случай в историята на футбола, а броя надвишава потенциала на стадиона, на който ще играят Лео Меси и съотборниците му, тъй че АФА има неимоверни проблеми с определянето на упълномощените медии.

Все още не е известно какъв брой поръчки за билети има, само че няма да е изненада, в случай че се появи вест, че над милион души са желали да си купят билет за второто деяние на празника във връзка международната купа, откакто пет милиона души излязоха по улиците на Буенос Айрес, с цел да честват с новите национални герои.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР