През декември 1938 г., малко преди избухването на Втората световна

...
През декември 1938 г., малко преди избухването на Втората световна
Коментари Харесай

Битката на нацистки НЛО с американски самолети и кораби в Антарктика

През декември 1938 година, малко преди експлоадирането на Втората международна война, нацистите изпращат експедиция до Антарктида.Целта й е да се изследва и обезопаси района, основно с цел да отбрани немската китоловна промишленост от хипотетични закани от Норвегия.Германският транспортен съд MS Schwabenland е изпратен в регион, наименуван Земята на кралица Мод, дружно с две така наречен „ летящи лодки “ Dornier Wal, които са употребявани за снимане на района от въздуха. През август 1939 година по-голямата част от територията е преименувана на “Нова Швабия ” и е с претенциите за притежание на Германия.С експлоадирането на войната и оспорването на тази рекламация от Норвегия, германците публично изоставят проектите си за Антарктика, без даже да стартират да строят нещо там. Официално това е първата и последна експедиция на нацистка Германия на пустия заледен континент през Втората международна война.Оттогава минават доста десетилетия и се появяват съмнително доста клюки, че нацистите освен се връщат в Антарктида след провалянето си през Втората международна война, само че също по този начин основават там високотехнологична база, основана на извънземни технологии, с хангари, в които са ситуирани летателни устройства построени по извънземни аналози.
Първите клюки за Нацистка антарктическа база се появяват през 1947 година, когато Ладислас Сабо, маджарски преселник, живеещ в Аржентина, стартира да оповестява за немска подводница U-530, която идва в Аржентина през юли 1945 година Според слуховете, на борда й са Хитлер, Ева Браун, Мартин Борман и други високопоставени нацисти.Въпреки, че идването на тази подводница е публично доказано, наличието на Хитлер и други висши офицери на нея е изрично отречено. Въпреки това, Сабо, който разгласява книга за това събитие, наречена „ Хитлер живее “, твърди, че съгласно неговите данни фюрерът и доближеният му кръг освен са избягали от гибелта в Берлин и са пристигнали в Аржентина на подводница, само че малко по-късно са отишли до Антарктика, където ги чака комфортно построена бункерна база с всички нужни хранителни запаси.Сабо написа:„ Тази база се назовава “Нов Берчесгаден ” и се допуска, че е издигната през 1938 година – 1939 година, даже преди началото на главните военни дейности. “

 Предполагаемото местонахождение на нацистката база в Антарктика
Предполагаемото местонахождение на нацистката база в АнтарктикаМедиите подхващат тази сензационна история и тя скоро заживява личен живот, подклаждайки всевъзможни клюки и тайни теории за десетилетия напред.Твърди се, че тази база е освен бункер за Хитлер и неговите доближени, само че и място за събиране на немски окултисти, луди учени от цялостен ​​свят и разнообразни сенчести групи.Такива истории бързо биха изчезнали, в случай че не получават постоянно “храна ” под формата на напълно действителни изявления на разнообразни хора. Включително думите на немския военноморски адмирал Карл Дьониц, който след гибелта на Хитлер става президент на Германия.Той твърди, че Германия в действителност има база в Антарктида и, че тя е „ неуязвима цитадела, оазис на Рая посред безконечния лед “.Когато след събитията в Розуел през 1947 година в света стартира “НЛО треската ”, това способства за легендите за нацистката база в Антарктида. Смята се, че германците могат да изградят такава база единствено благодарение на извънземни технологии, които са получили от тях посредством определяне на секрети контакти.Различни тайни теоретици и уфолози пишат десетки книги за това по какъв начин преди и по време на Втората международна война извънземни оказват помощ на Хитлер да създаде пробни оръжия, дискови самолети и нуклеарни оръжия. А базата в Антарктида е издигната с упованието освен да резервира Третия райх, само че и да сътвори насочна точка за тъмен и злокобен Нов международен ред.

 2 - Битката на нацистки НЛО с американски самолети и кораби в Антарктика (видео)
Сред всички тези истории изключително любопитни са тези, които оповестяват, че Съединените щати и някои от техните съдружници, по-специално Англия, са знаели за съществуването на тази нацистка база и неведнъж са се опитвали да я унищожат, като подхващат няколко въздушни набези.Смята се, че едно от тях е осъществено от загадка английска база, наречена Модхайм-1, за която се твърди, че е издигната в Антарктика особено за наблюдаване на нацистите.Тази база е издигната по време на английската Операция Табарин, извършена през 1945 година, под прикритието на основаването на английска научна база в региона на Антарктика.Въпреки, че самите британци строят няколко дребни бази в Антарктика през тези години, няма доказателства, че в миналото са построили там огромна военна база, от която да могат да се правят пълноценни набези над други бази. Но слуховете за това са много упорити …Още по-популярна е историята за тайната антарктическа задача, извършена от американската войска през 1947 година, наречена Операция Висок скок. Официално се назовава Програма за развиване на Антарктика на Военноморски сили на Съединени американски щати и се управлява от известния полярен откривател адмирал Ричард Бърд.Четете още: Извънземни бази или криокамери? Какво са разкрили учените в ледовете на Антарктида?Това са годините на началото на Студената война и се допуска, че в случай че Студената война премине в гореща фаза, борбите със Съюз на съветските социалистически републики могат да се водят в това число в Арктическия район. Така че Западът търси благоприятни условия да употребява Антарктида като подготвителна площадка, надалеч от любопитните очи на Съветския съюз, а също и да прави геодезическа работа там.Операция Висок скок съставлява най-голямата група, изпращана в миналото в Антарктика. Състои се от 4700 души, 13 кораба и 33 самолета, и то сякаш за изследователска задача …

 3 1 - Битката на нацистки НЛО с американски самолети и кораби в Антарктика (видео)
Една от най-странните тайни теории, свързани с Операция Висок скок, включва армада от „ нацистки НЛО “, за които се твърди, че са държани в хангари, изпратени са да нападат и елементарно побеждават американците.Смята се, че това е същинската причина в по-късните години Съединени американски щати и други западни страни към този момент да не изпращат никакви огромни “проучвателни ” екипи в Антарктида.СССР е наясно със съществуването на нацистка база в Антарктида и следи Операцията Висок скок, откакто получава доста данни за нея от своите внедрени сътрудници. Според съветски документален филм от 2006 година, наименуван „ Третият райх – интервенция НЛО “ (ще гледате видеото по-долу), американската войска претърпява доста загуби, когато е изправена пред нацистката офанзива с НЛО.Адмирал Бърд разказва тези НЛО като „ нов зложелател, който може да лети от полюс до полюс с невероятна скорост “.Според документалният филм, след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики през 1991 година Комитет за Държавна сигурност (на СССР) разгласява класифицирани файлове, свързани с Операция Висок скок, съдържащи нова информация, събрана от руски сътрудници, включени в американската експедиция по това време.Заявява се, че американският щурмови екип се натъква на „ незнайна мощ “, защитаваща нацистката база. Дисковидни обекти летят покрай американската експедиция в продължение на няколко седмици и я нападат.Докладът на лейтенант Джон Сейерсън, водач на летяща лодка, гласи следното:„ Това нещо излетя отвесно от водата с огромна скорост, като че ли беше преследвано от Дявола, и прелетя сред мачтите на кораба с толкоз висока скорост, че радиоантената се колебаеше напред-назад в своята турбуленция.Летящата лодка Мартин, която излетя от палубата на Каритака единствено няколко мига по-късно, беше ударена от обект с незнаен тип лъч и съвсем мигновено се потопи в морето до нашия транспортен съд.На към 16 км от него торпедният катер Мадокс се възпламени и стартира да потъва. Лично бях очевидец на тази офанзива от изхвърчал от морето обект и мога да кажа единствено, че беше ужасно. “Според руския отчет тези НЛО унищожават няколко кораба и забележителен брой самолети, като постоянно заобикалят ответния огън. След това Операция Висок скок е прекъсната и целият случай деликатно е систематизиран от американските военни.

 4 - Битката на нацистки НЛО с американски самолети и кораби в Антарктика (видео)
Американските скептици изследват съветския филм и настояват, че са разкрили доста грешки в него. Например, в никакъв случай не се е считало, че торпедният катер Мадокс е взел участие в Операция Висок скок. Като цяло те намират кино лентата за не изключително меродавен, само че това не учудва никого …Конспиративни теоретици настояват, че през 1958 година Съединени американски щати хвърлят три атомни бомби върху нацистката база, с цел да сложат завършек на това един път вечно. Официалната версия на събитията назовава тези детонации „ тестови, осъществени на огромна надморска височина и на разстояние 2280-3500 км северно от Антарктида “.През 70-те години на предишния век някои водачи на западните крайнодесни общества споделят, че в Антарктида се намира нацисткия „ Последен батальон “ – голяма нацистка военна мощ, формирана от високо напреднали НЛО. Според тях, този батальон държи под собствен надзор голяма част от Антарктида, предотвратявайки десанта на военните на Съединени американски щати и други страни.В книгата на Албърт Бендър от 1962 година „ Летящи чинии и трима мъже “ някогашен деец от военновъздушните сили твърди, че е бил похитен от извънземни и отведен в загадка антарктическа база, населявана от потомците на рептилите, които в началото са построили оборудването.Извънземни му споделят, че след Втората международна война германците също са били там, и че рептилите са споделили технологията си с тях.Гледайте документалния филм.
Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР