През август миналата година Samsung представи безжичните слушалки Galaxy Buds2.

...
През август миналата година Samsung представи безжичните слушалки Galaxy Buds2.
Коментари Харесай

Новите слушалки на Samsung - 24-битов звук и подтискане на външния шум

През август предходната година Samsung показа безжичните слушалки Galaxy Buds2. На последното събитие Galaxy Unpacked, на което корейците демонстрираха новите си сгъваеми смарт телефони и последното потомство умни часовници, производителят разгласи и Pro версията на слушалките.

Слушалките Galaxy Buds2 Pro TWS са с 15% по-малки от своите прародители, което ги прави по-удобни за продължителна приложимост. Производителят не трансформира коренно дизайна в Pro версията - кутията на слушалките обаче е леко изменена, а покритието ѝ е матово, а не лъскаво.

В новия артикул компанията е финализирала функционалността за интензивно понижаване на шума. Galaxy Buds 2 Pro разполага още с Ambient Mode и с технологията Voice Direct. И двете функционалности са потребни, когато говорите по телефона, като дейно понижават околния звук и в същото време усилват гласа на говорещия.

Инженерите на Samsung не са не запомнили и за качеството на звука, което е доста усъвършенствано в Galaxy Buds 2 Pro. Всяка слушалка има три микрофона и е оборудвана с 10 mm драйвери. Иновацията поддържа предаване на 24-битово Hi-Fi аудио, както и технологията Dolby Head Tracking за преструване на съраунд кинематографичен тон.

Galaxy Buds 2 Pro поддържат Bluetooth 5.3, като имат и отбрана от влага и прахуляк по стандарта IPX7. Освен това слушалките са с вградена функционалност SmartThings, която ви разрешава да ги намерите, в случай че са изгубени.

Samsung Galaxy Buds2 Pro имат 61 mAh батерия. Това подсигурява до 5 часа работа с функционалността за понижаване на шума или до 8 часа без нея. Калъфът на устройството, който поддържа безжично зареждане Qi, е оборудван и с USB-C конектор и има батерия от 515 mAh, която ви разрешава да увеличите общия живот на Galaxy Buds2 Pro до 18-29 часа надлежно с включено и изключено понижаване на шума.

Безжичните слушалки Galaxy Buds2 Pro ще се оферират в три цвята – бяло (White), черно (Graphite) и лилаво (Bora Purple). Предварителните поръчки за нововъведението ще стартират да се одобряват от 10 август. Реалните продажби започват на 26 август. Компанията е оценила Galaxy Buds2 Pro на $230.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР