През април тази година Mercedes добави още един електрически модел

...
През април тази година Mercedes добави още един електрически модел
Коментари Харесай

Mercedes EQS SUV вече се продава и у нас

През април тази година Mercedes добави още един електрически модел в своята гама, основан на флагмана EQS. Новият EQS SUV, както подсказва и името му е кросоувър с нараснала проходимост, до близо 600 километра пробег и мощ от 544 конски сили при най-наточената версия 580 4MATIC. Кросоувърът е издигнат на модулната платформа EVA2 и предлага още повече пространство от EQS и още повече разкош. Кросоувърът към този момент е разполагаем в конфигуратора на марката за България от където стават ясни и цените на двете версии, които се оферират все още.
 Mercedes EQS SUV към този момент се продава и у нас. Вижте БГ цените му - 2
Базов EQS SUV 450 4MATIC коства тъкмо 243 300 лв., като в тази цена получавате два електромотора, осигуряващи мощ от 360 конски сили и оптимален въртящ миг от 800 нютон метра, които се предават към четирите колела. Батерия с потенциал от 108.4кВч и пробег от 588 километра с едно зареждане. Серийното съоръжение включва Digital Light фарове с проекционна функционалност, амбиентно осветяване, 20-цолови джанти, разнообразни стратегии за шофиране, автоматизиран климатроник, електрически предни и задни седалки, въздушно окачване, MBUX система, разнообразни системи за сигурност и други.
 Mercedes EQS SUV към този момент се продава и у нас. Вижте БГ цените му - 3
 

По-мощната версия EQS 580 4MATIC също се задвижва от два електромотора със систематична мощ от 544 конски сили и оптимален въртящ миг от 858 нютон метра. Батерията и пробегът, които от Mercedes дават обещание са идентични с тези на по-слабата версия, само че тук получавате и ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на 4.6 секунди. Разбира се, тези цени са базови и бързо могат да набъбнат с над 50 хиляди лв., в случай че се постараете да отбележите всички варианти в конфигуратора.
 Mercedes EQS SUV към този момент се продава и у нас. Вижте БГ цените му - 4
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР