През април спечелихме в Испания и Финландия, тази седмица спечелихме

...
През април спечелихме в Испания и Финландия, тази седмица спечелихме
Коментари Харесай

Лидерът на ПЕС: Спечелихме в Холандия, Испания и Финландия, сега ще спечелим в България

През април спечелихме в Испания и Финландия, тази седмица спечелихме в Холандия, в неделя ще спечелим в България, разяснява в профила си във Facebook водачът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, който е и претендент за евродепутат в листата на Българска социалистическа партия.

Холандия към този момент гласоподава. Според прогнозите, социалистическата партия печели безапелационно! Водач на листата е Франс Тимерманс – нашият претендент за ръководител на Европейската комисия, написа Станишев.

Казват, че вярата в успеха е към този момент половин победа. Тимерманс и социалистите в Холандия имат вяра, че смяната е допустима в Европа, и работиха неуморно в тази акция, с цел да завоюват доверието на хората. Усилията се оправдаха – в изборния ден два пъти повече хора гласоподаваха за PvdA, в сравнение с сочеха предварителните социологически изследвания. Доказахме, че можем да печелим – през април в Испания и Финландия, през вчерашния ден в Холандия – с послания за обществени промени и ангажираност, за борба с неравенствата, за повече правдивост, за вложения в хората, за мощен и обединен Европейски Съюз с взор към бъдещето.

Очаквам победа на социалистите в още доста страни в Европа, в това число и в #ългария. Вдъхновени от първите прогнози и резултати, би трябвало да съсредоточим напъните си да убедим всеки човек, който желае обществена правдивост и пълноправие, да гласоподава за Българска социалистическа партия тази неделя. Само по този начин можем да върнем вярата на хората в България и в Европа, прикани водачът на европейските социалисти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР