През април ще излезе филмът Екзорсистът на папата, в който

...
През април ще излезе филмът Екзорсистът на папата, в който
Коментари Харесай

Ватиканският екзорсист e виждал обладани да левитират, да плюят гвоздеи и да стават супер силни

 През април ще излезе филмът „ Екзорсистът на папата„, в който артистът Ръсел Кроу играе католическия духовник Габриеле Аморт, който е считан за най-известния екзорсист в света.

Аморт постоянно е именуван „ Главен екзорсист на папата “ или „ Главен екзорсист на Ватикана “ по името на мястото му на работа. Той умря през 2016 година на 91 години.

Той се е натъквал на доста случаи, когато обладаните проявявали необикновени качества. Един човек безусловно левитирал във въздуха, а момченце било толкоз мощно, че четирима възрастни не могли да го държат.

Аморт също е член-основател на Международната асоциация на екзорсистите и имаше удивително възприятие за комизъм. Преди сеансите на екзорсист  той можеше да изрече такава смешка:

„ Знаете ли за какво дяволът бяга, когато ме види? Защото съм  по-уродлив от него. “

Ръсел Кроу е   по-красив от същинския Габриеле Аморта, такива са законите на Холивуд

През 1997 година той е свикан да извърши ритуал на екзорсизъм от младеж. Когато Аморт влиза в стаята, той незабавно „ почувствал зло “. По-късно  разказва този случай на Марчело Станционе в книгата „ Дяволът се бои

от мен: животът и работата на най-известния екзорсист в света “.

Слабо и неясно селско момче внезапно стартира да ругае на британски, откакто Амор помолил Исус да му помогне. Въпреки че в никакъв случай не е знаел британски, неговият роден език е италианският.

„ Неговите проклятия и закани бяха ориентирани само към екзорсиста, а по-късно той стартира да го плюе и се приготви да го нападне физически. Викайки и виейки, демонът се втурна напред и погледна право

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg