През април миналата година Алекс Родригес и Дженифър Лопес сложиха

...
През април миналата година Алекс Родригес и Дженифър Лопес сложиха
Коментари Харесай

Какво пожела Алекс Родригес на Джей Ло

През април предходната година Алекс Родригес и Дженифър Лопес сложиха завършек на четиригодишния си романс. Тя обаче не изгуби време да страда, а в противен случай, малко по-късно се събра с някогашния си избраник Бен Афлек. И макар че се заприказва, че за отношения с професионалната състезателка по бодибилдинг Катрин Паджет, за Родригес нещата в любовен проект не бяха толкоз безапелационни.
 Алекс Родригес, Катрин Паджет и в какви връзки са двамата
Сам ли е още веднъж Алекс Родригес

Какви са връзките му с Катрин Паджет

А с изключение на с Джей Ло, през годините някогашният бейзболист е свързван и с други световноизвестни звезди като Мадона, Камерън Диас и Кейт Хъдсън. Дали е имало нещо по-специално с тях - не можем да кажем.

Изглежда че Алекс Родригес трябва да преодолее редица провокации в персонален проект, с цел да открие своята половинка. Очевидно си е научил урока и сега е ужасно попадение за брачен партньор. Поне това счита самият той, написа Yahoo.

" Когато бях на 15 години, мисля, че Sports Illustrated ме назова топ състезател в страната. По онова време бях просто Алекс Родригес. След това, когато на 24 години, сключих контракт за 250 милиона $, и допускам, че тогава се отклоних за малко от себе си и се изгубих ", сподели той в предаването Who`s Talking to Chris Wallace?

Родригес се връща осем години обратно, когато през 2014 година е отхвърлен от MLB (Главната лига по бейзбол) поради приложимост на неразрешени вещества. " Това беше най-смущаващият миг в моята кариера ", декларира спортистът. " И това беше неточност, за която в този момент си простих, само че ми лиши известно време. "

Алекс Родригес е безапелационен, че след абсурда той израства и е подготвен да влезе в ролята на " прелестен сътрудник, брачен партньор и татко ".

Когато водещият на шоуто отбелязва, че Дженифър Лопес се връща при Бен Афлек единствено няколко дни откакто двамата с Алекс слагат точката, спортистът отговоря: " Това, което преживяхме с Дженифър, беше ужасно. И аз поисквам на нея и на децата ѝ, които са умни, красиви и чудесни, най-хубавото. "
 Алекс Родригес, Синтия Скъртис и това ли е най-специалната жена в живота му
Коя е най-специалната жена в живота на Алекс Родригес

И не, не е Дженифър Лопес

Алекс Родригес е бил женен за Синтия Скъртис. Двамата имат две дъщери - Наташа и Ела. Развеждат се през 2008 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР