През 2022 година Opel отбелязва няколко важни за историята си

...
През 2022 година Opel отбелязва няколко важни за историята си
Коментари Харесай

Производството на Opel достигна 75 000 000 единици

През 2022 година Opel отбелязва няколко значими за историята си достижения, включително 160 години от основаването си, 30 години действие на завода Айзенах и 40 години на емблемата Corsa.

Днес от Opel споделят за още един важен миг в своята история, а точно производството на автомобил с следващ номер 75 000 000. Юбилейният представител на марката, съединен точно в Айзенах, е от напълно новото спортно семейство GSe на компанията- Grandland GSe

" 75 милиона автомобила Opel- същински триумф в историята на автомоиблното произвеждане на Opel ", разяснява Флориан Хютл, изпъбнителен шеф на марката. " Тази впечатляваща цифра показва значимата роля на Opel в демократизирането на технологиите и решенията за подвижност през десетилетията, а и в бъдеще. Ние предефинираме мобилността- с ясната цел да се превърнем в изцяло електрическа марка в Европа до 2028 година, с коли които оферират наслаждение от ръководството и отговорност. Нашите нови спортни и електрифицирани GSe модели са още една стъпка в тази посока ".

идва с тематично осъществяване на екстериора и интериора си, а във връзка с задвижването се разчита на работата на 1.6-литров турбоагрегат и два електромотора. Благодарение на общата си оптималната мощ на системата от 300 конски сили и четирите задвижващи колела, Grandland GSe е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.1 секунди и оптималната скорост на придвижване от 235 км/ч.

Opel Grandland GSe се отличава от общоприетата версия със особено доработено окачване, създадено взаимно с KONI, а в оборудването на на спортната версия са включени 19-цолови алуминиеви джанти, неповторим заден дифузьор, осъществяване единствено с противоположен черен таван, AGR сертифицирани ергономични спротни седалки в Alcantara тапицерия и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР