През 2021 година Sony официално представи петото поколение на най-популярната

...
През 2021 година Sony официално представи петото поколение на най-популярната
Коментари Харесай

PlayStation 4 - колко струват конзолите за игри на Sony?

През 2021 година Sony публично показа петото потомство на най-популярната игрова подпора в света – PlayStation 5. Тя се отличава с напълно нов дизайн, бял цвят, друг джойстик и по-добри характерности. Въпреки, че конзолата се трансформира в най-бързо продаваното устройство от сходен вид, сдобиването с нея се оказва извънредно мъчно, а и много скъпо. През миналата година от Sony призоваваха клиентите си да поръчат PlayStation 5 за Коледа още през октомври. Именно за това това доста от почитателите на игровите конзоли избират да заложат на по-стария, само че към момента настоящ. Освен лесното му разкриване, PS4 може да се похвали и с по-ниска цена, а също по този начин и с някои заглавия, които не са налични за по-новата версия, само че остават обичани за запалените геймъри.
Къде можем да открием PlayStation 4?
PlayStation 4 към момента може да бъде открит в някои от по-големите вериги магазини, само че също по този начин може да намерите положителни покупко-продажби в уеб страниците като, да вземем за пример. Там може да откриете използвани игрови конзоли на положителни цени или пък нови такива от онлайн търговци и онлайн магазини, които безусловно не са разопаковани, само че пък се продават на по-ниска цена от тези в магазина. Често конзолите се продават в комплект с видеоигри, джойстици и нужните за свързването кабели. Цените варират в разнообразни граници и зависят от няколко съществени фактора като модификацията на конзолата, това с какво се продава тя в комплект, остатъчна гаранция, аксесоари и други.


PlayStation 4 Slim
Най-ниска цена държат конзолите от версията PS4 Slim, която се отличава с по-тънък корпус, както и името подсказва, само че също по този начин и с по-занижени параметри. Подобен „ плейстейшън “ може да бъде открит на цени от към 350 до 400 лв. според от положението в което се намира, както и това дали в комплекта са включени други аксесоари.


PlayStation 4
Цената на класическия PlayStation 4 варира в диапазона сред 400 и 500 лв., като тук още веднъж се разчита на положението, вградената памет, както и игрите и джойстиците, които са включени в комплекта. Това е и най-разпространения вид на PS4, който евентуално ще бъде избор и за множеството от вас. Този вид на конзолата се оправя с множеството известни заглавия на рационална цена.

PlayStation 4 Pro
Най-върховата версия PS4 Pro може да бъде открита на цена от 500 до 1000 лв., като конзолите в горната граница нормално са с остатъчна гаранция и вървят в комплект с последните настоящи видеоигри и най-малко два контролера. Някои от комплектите даже оферират и известните VR очила, които да добавят чувството при гейминг.



Изборът на подпора зависи напълно от вас и вашите желания и това дали ще решите да се доверите на някоя от огромните вериги магазини или пък на търговец от профилираните уеб сайтове за продажба. Която и от вариантите да изберете, то PlayStation 4 остава една от вариантите за развлечение, както за подрастващи, по този начин и за към този момент пораснали, които да се отърват от ежедневното напрежение или пък да прекарат малко онлайн време с другари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР