През 2021 година много от табутата по отношение на декорацията

...
През 2021 година много от табутата по отношение на декорацията
Коментари Харесай

Кои са актуалните маникюри за тази година?

През 2021 година доста от табутата във връзка с декорацията на нокти ще паднат. Актуалните маникюри тази година са дръзки, ексцентрични, секси и блестящи. През идващите месеци ще можем да опитвам с всевъзможни цветове и текстури. Продължете да четете, с цел да разберете по какъв начин да сте в крайник с модата и на какви украшения да заложите!
Френски маникюр
Номер 1 за 2021 година остава френският маникюр, единствено че тук  класическите снежно бели връхчета ще бъдат сменени с цветни такива. Брокатът също се се употребява като свършек и самоуверен акцент във френския маникюр.
Маникюр с непрозрачен лак
Матовият маникюр беше извънредно известен през миналата година и в този момент няма да отстъпи. Той е доста мекушав, обикновен и моден. Прекрасен е за елегантна визия.
Маникюр в разнообразни цветове
Ако допреди 15 години ноктите, оцветени в разнообразни багри, се считаха за хлапашки или симптом за неприятен усет, то в този момент маникюрът в разнообразни цветове нашумява доста.
3D маникюр
3D резултатът в украсата на ноктите може да се реализира посредством камъчета, стикери, мъниста или други специфични дребни детайли за нокти. Той е присъщ за девойките, които обичат да приковават погледите.
Животински принтове
 Перфектният маникюр в домашни условия Перфектният маникюр в домашни условия
Липса на време, на финансови средства, затворени салони за красота… Това надалеч не значи, че би трябвало да се лишите от съвършения...
Маникюрът с шарки на животни продължава да е настоящ, единствено че леопардовите щампи биват изместени от петната на кравичките. Белите нокти с черни шарки са занимателни и закачливи.
Маникюр с брокат
Брокатената пудра за нокти разреши основаването на същински шедьоври с нокътната плочка. Имайте поради обаче, че брокатът би трябвало да се употребява спестовно и единствено като акцент в маникюра, с цел да не наподобява украсата на ноктите кичозна и евтина. 
Сезонен маникюр
И през 2021 година маникюрът ще е повлиян от сезоните и празниците. През Великден и пролетните дни ще са на мода зайчетата, цветята и полка точките. През лятото маникюрът ще е с котвички, морски кончета, птици фламинго, палми, рибки и други морски претекстове. През есента ще се наложат кафявото, златистото, жълтото и оранжевото, които основават топло въодушевление в хладните и мрачни дни. През зимата ще е съвременен маникюрът в бял и червен цвят, украсен с коледни претекстове като снежинки, снежни индивиди и еленчета.
 Ген. Мутафчийски към този момент и върху нокти (СНИМКА) Ген. Мутафчийски към този момент и върху нокти (СНИМКА)
Началникът на оперативния щаб за справяне с ковид ген. Мутафчийски е любим в обществените мрежи и всеки ден се появяват нови з...
Маникюр с имена на марки
Според стилните специалисти и експертите по хубост тази година ще са доста настоящи дългите нокти с бадемова форма, върху които са изобразени имената на известни фешън титани.
Маникюр с геометрични линии
Линиите, триъгълниците и кръгчетата ще са желани претекстове в маникюрите и в този момент. Освен тях не престават да се постановат детайли вид мандала, капан за сънища и други отличителни белези на бохо стила.
Какъвто и маникюр да изберете през 2021 година водете се от личното си чувство за мода и хубост. Тенденциите в днешно време са толкоз разчупени и разнородни, че всяко момиче може да открие жанр, посредством който да изрази себе си най-добре.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР