През 2020 г. очакваме куп интересни устройства. С голяма вероятност

...
През 2020 г. очакваме куп интересни устройства. С голяма вероятност
Коментари Харесай

2020 г.: Смартфоните, които очакваме с най-голямо нетърпение

През 2020 година чакаме куп забавни устройства. С огромна възможност може да се допусна какви ще бъдат те.

Ще ни порадват с мощ, усъвършенствани камери, а някои и с забавни функционалности. През новата година водачите ще заемат още по-уверени позиции.

Huawei ще загуби част от пазара си, а LG и Sony ще радват единствено личните си фенове, които към този момент са много по-малко.

Samsung Galaxy S20 — новият флагман на корейците

Вече беше обявено, че компанията се е отказала от S11 в интерес на S20. Причината: устройството излиза на пазара през 2020 година Странно решение, само че може елементарно да бъде обосновано.

Galaxy S20 може да се трансформира в най-голямото обновяване за цялата история на серията. Най-важното е, че този модел ще поддържа 5G. Сред другите му плюсове би трябвало да откроим батерията – 5000 мАч, и усъвършенстваната камера.

За първи път в историята серията ще употребява датчик 108 MP. С помощта на специфични логаритми потребителят ще получава на изхода 12-мегапикселови фрагменти с усъвършенствано качество, с помощта на поместването на 9 пиксела в един.

Апаратът също по този начин ще получи перископна камера с 5X-приближение. Не е изключено да има поддръжка на записване на 8К видео.

Samsung Galaxy Fold 2

Още едно предстоящо устройство със сгъваем дизайн във форма на брошура. Нещо сходно по-рано показа компанията Motorola.

Fold 2 ще получи стъклен предпазен челен панел, което ще му разреши да се избави от ямката под центъра на екрана. Освен това цената му ще е по-привлекателна – 1000 $.

Motorola Razr (2020) — един от най-привлекателните

Компанията към този момент показа устройство, което ще се появи на пазара през януари 2020 година Това е първият в света еластичен смарт телефон с отвесна система на прегъване.

Апаратът коства към 1500 $. Предлага 6.2-инчов OLED екран, 16-мегапикселова съществена и 5-мегапикселова предна камера, процесор Snapdragon 710.

OnePlus 8 и 8T

Мнозина дефинират OnePlus 7T за най-хубавия смарт телефон на 2019 година Това не е каприз. Това устройство е потресаващо положително. Базирано е на високопроизводителния Snapdragon 855 Plus, комбиниран с добра камера и 90 Hz екран.

С какво тогава ще ни порадват OnePlus 8 и 8T? За двете устройства към този момент съвсем нищо не се знае. Очаква се „ осмицата “ да бъде показана на 12 май 2020 година Ще коства към 700 $.

По последни данни OnePlus 8 ще поддържа 5G, ще има 6.7-инчов екран, 32-мегапикселова предна и тройна съществена камера (64 + 20 + 12 MP). Устройството ще получи Snapdragon 865 с чип Kryo 585.

Накъде без Samsung Galaxy Note 20?

За мнозина Note 10 е най-хубавият телефон на 2019 година Трудно може да не се съгласите с тях. Устройството е в действителност добре.

Има извънредно тънки рамки, отличен екран и мощ. Тогава какво ли ще ни предложи Note 20? По всяка възможност процесорът ще остане същият. Компанията обаче ще показа по-усъвършенстван стилус, както и по-интересни функционалности.

Гугъл Pixel 5 — следващият камерафон от Гугъл

Очаква ни следващото устройство с отлична камера. По всяка възможност ще бъде усъвършенствана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР