През 2019 година си казахме последно сбогом с много известни

...
През 2019 година си казахме последно сбогом с много известни
Коментари Харесай

Известни хора, с които се сбогувахме през 2019

През 2019 година си казахме последно довиждане с доста известни и обичани хора, всеки един от които остави дълготраен отпечатък в своята област. Вижте в канала във vbox7:

Иван Ласкин

Актьорът Иван Ласкин умря на 48-годишна възраст при започване на януари. Ласкин има голям брой функции в театъра, снимал е в български и непознати филми. Става известен през 1986 година с детския сериал „ Васко да Гама от село Рупча ”, в който играе основната роля и се трансформира в най-популярното момче у нас.
 Иван Ласкин БГНЕС
Карл Лагерфелд

На 19 февруари от рак на панкреаса умря световноизвестния фешън дизайнер Карл Лагерфелд. Творческият шеф на " Шанел "  бе една от най-известните фигури в стилната промишленост.
 Карл Лагерфелд Gulliver/Getty Images-->
Весела Тотева

През март ни напусна продуцентът на предаването " Събуди се " Весела Тотева. Тя бе продуцент на съботно-неделния утринен блок на Нова телевизия и публицист с повече от 18 години процедура.
 Весела Тотева NOVA
Явор Захариев

На 5 април умря вокалистът на  „ Gravity Co ” Явор Захариев. Няколко дни преди гибелта му той беше открит от родителите му в безпомощно положение в жилището, където живеел.
 Явор Захариев БГНЕС
Камерън Бойс

В началото на юли умря 20-годишният Камерън Бойс.  В изказване на фамилията му се споделя, че Бойс е умрял в съня си от удар вследствие на заболяване. Камерън Бойс стана прочут с участията си в продукциите на „ Дисни “ – „ Наследниците “ и „ Джеси “.
 

— अलिशा
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР