През 2019 година Apple надгради стандартните слушалки AirPods и представи

...
През 2019 година Apple надгради стандартните слушалки AirPods и представи
Коментари Харесай

Apple представи новите AirPods Pro

През 2019 година Apple надгради общоприетите слушалки AirPods и показа тяхната Pro версия, която добави някои по-готини и по-добри функционалности. Сега компанията от Купертино реши да показа второ потомство на слушалките, които идват с нов процесор, усъвършенствани параметри и няколко нови функционалности.
`Apple

Една от измененията е прибавянето на сензорни бутони за ръководство в долната част на слушалките. Те към този момент могат да работят и с плъзгане, което значи, че можете да увеличавате или намалявате звука без да вадите смарт телефона от джоба си. Процесорът H2 също е нов и подкрепя по-доброто потребление на сила за повече време на плейбек, а също по този начин подкрепя и режимите за интензивно шумоизолиране и бистрота, в случай че решите, че желаете да чувате какво се случва към вас.

Другите новости засягат кутийката на слушалките, която към този момент идва с вграден представител, съвместима е със зарядното на Apple Watch, а също по този начин може да бъде гравирана с Memoji по желание. Нови аксесоари и спомагателни тапи за по-добър комфорт приключват измененията. Доставките стартират от 23 септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР