През 2019 г. ще започне активна реклама на българските балнео

...
През 2019 г. ще започне активна реклама на българските балнео
Коментари Харесай

Ангелкова: През 2019 г. започва реклама на България като балнео и СПА дестинация

През 2019 година ще стартира дейна реклама на българските балнео и СПА дестинации, сподели през днешния ден във Варна министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя напомни, че към този момент са създадени 7 маршрута за подобен вид отмора или рехабилитация. Според Ангелкова до края на септември би трябвало да приключат полемиките кои обекти ще бъдат вкарани в тях. След това ще бъдат направени интерактивни карти, както и други рекламни материали за опциите на българския балнео и СПА туризъм, предава Българска телеграфна агенция.

Единият от маршрутите обгръща Черноморието, напомни Ангелкова. Планирано е в него да влязат 15 обекта от областите Добрич, Варна и Бургас.

Балнео и СПА туризмът ще даде опция страната ни да стане целогодишна дестинация, добави министърът. По думите й развиването на тези направления ще способства задграничните туристи да не свързват Черноморието единствено с плажа и слънцето. Тя добави още, че те отлично могат да се съчетават и с създадените културно-исторически и винено-кулинарни направления.

Във Варна през днешния ден Николина Ангелкова взе присъединяване в полемика, отдадена на балнео и СПА дестинациите у нас. Организатори на самодейността са министерството на туризма и един от националните всекидневници. В полемиката се включиха представители на сектора и на локалните управляващи от цялото Черноморие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР