През 2018 година, тогавашният шеф на AMG заяви, че следващата

...
През 2018 година, тогавашният шеф на AMG заяви, че следващата
Коментари Харесай

Четирицилиндров мотор в следващото C63 AMG!

През 2018 година, тогавашният началник на AMG съобщи, че идната C-Klasse ще бъде хибридна и разочарова огромна част от фенската маса на немската марка. Ето че 3 години по-късно, това в действителност се случва, а новото C63 на Mercedes-Benz губи 4 от цилиндрите си в интерес на електрическа мощ. Всичко това поради екологичните условия, които от години притискат автомобилните производители и няма по какъв начин да подминат и най-големите.

Всички версии на бъдещата C-Klasse ще се предлат с четирицилиндрови мотори и автоматизирана деветстепенна скоростна кутия, която ще бъде налична даже и при базовите модели. Въпреки, че новото C63 AMG ще изгуби половината си цилиндри, то ще резервира задното предаване, което може би е някакво утешение за почитателите на модела.

Максималната мощ и ускорението сигурно ще бъдат по-добри от версията с осем цилиндъра, само че сме сигурни че огромна част от хората ще избират по-старите модели, било то единствено поради присъщия тон на осмака.

До премиерата на новата C-Klasse на 23 февруари остават броени дни, само че надали тогава ще забележим и по-наточените AMG модели, които нормално са отделени в лично събитие. С неспокойствие чакаме седмиците които остават до момента в който забележим обновеният C63 AMG и дали от марката има с какво още да ни изненадат или всичко към този момент е разкрито.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР