През 2018 година Sharp явно възнамерява да излезе на световния

...
През 2018 година Sharp явно възнамерява да излезе на световния
Коментари Харесай

Sharp Aquos S3: техническите характеристики

През 2018 година Sharp очевидно има намерение да излезе на международния пазар с няколко нови смарт телефона с безрамкови екрани. Днес моделът Sharp Aquos S3 се появи в NCC, което значи, че най-вероятно, продажбите на новото устройство ще започват в Тайван.
Sharp Aquos S3 е оборудван с 5,99-инчов екран с резолюция 2160х1080 пиксела (Full HD+) и се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 630 с 8 ARM Cortex A53 процесорни ядра с тактова периодичност 2,2 GHz и интегрирания графичен ускорител Adreno 508. Налични са 4 или 6 GB оперативна памет, 64 или 128 GB флаш-диск.



Конфигурацията на новото мобилно устройство включва още двойна съществена камера с резолюция 13 мегапиксела, предна камера с резолюция 16 мегапиксела, USB Type-C и акумулаторна батерия с потенциал 3100 mAh с поддръжката на бързото зареждане Quick Charge. Скенерът за пръстови отпечатъци се намира на задния панел, а фотосензорите са с отвесно разположение, като под тях е сложена мощна светодиодна фотосветкавица.



Очаква се анонсът на новия смарт телефон Sharp Aquos S3 да се състои през интервала месеците януари-март. Това значи, че новият телефон може да бъде показан по време на ревюто CES 2018 единствено след седмица, или по време на събитието MWC 2018 в края на месец февруари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР