През 2018 година Lamborghini направи важна, но рискована крачка, която

...
През 2018 година Lamborghini направи важна, но рискована крачка, която
Коментари Харесай

Lamborghini се похвали с голямо постижение

През 2018 година Lamborghini направи значима, само че рискована крачка, която наподобява, че през днешния ден се отплаща чудесно. Точно преди четири години италианската компания стартира да продава SUV-то Urus, а през миналите дни от фабриката в Сант'Агата Болонезе излезе и 20-хилядния създаден образец. Юбилейният модел е оцветен в наследник Viola Mithras цвят с черни джанти и черни спирчани апарати. Колата отива към Азербайджан, където ще ѝ се радват.
`Lamborghini

По този метод Urus се трансформира в най-бързо продаваното Lamborghini правено в миналото. Фабриката в италианското градче е повишена безусловно два пъти на размери откакто през 2021 година тя се разгръща на 160 хиляди квадратни километра. Наети са и нови 500 чиновници, които да оказват помощ за производството.
`Lamborghini

Интересно е, че повече от 70% от продажбите са към клиенти, които в никакъв случай до в този момент не са имали Lamborghini. Високата проходимост и 4.0-литровият бензинов осмак с 650 конски сили несъмнено са по усета на към този момент над 20 хиляди индивида, които се радват на своите коли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР